Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Cijferlijst aanvragen

Ga naar Resultatenoverzicht
Laatst gewijzigd op 22 september 2021

Een cijferlijst (resultatenoverzicht) kun je aanvragen als pdf via Resultatenoverzicht en die zelf uitprinten. Heb je een gewaarmerkte kopie nodig - een officieel document, voorzien van een VU-stempel en een handtekening - dan vraag je die aan bij de Studentenbalie. Een gewaarmerkt overzicht kun je nodig hebben voor bijvoorbeeld een sollicitatie of aanmelding voor een (nieuwe) opleiding aan een andere instelling. Je kunt een Nederlandstalige of Engelstalige cijferlijst aanvragen.

Controleren

  • Controleer of je resultaten compleet en correct zijn. 
  • Als er resultaten ontbreken of niet correct zijn stuur je de faculteit een verzoek tot correctie. Dat kan via dit formulier. Ben je een bijvakstudent, dan gebruik je dit formulier. Geef daarbij aan wat er niet klopt. 

Printen als een pdf bestand

  • Geef rechtsboven in het Resultatenoverzicht aan in welke vorm je je cijferlijst (resultatenoverzicht) wilt ontvangen. Als je meerdere opleidingen volgt, kun je hier ook aangeven of je een overzicht van alle resultaten wilt hebben of alleen van een bepaalde opleiding.
  • Je krijgt een voorbeeld te zien van de keuze die je hebt gemaakt. Check goed of de resultaten volledig en juist zijn (zie Controleren). Je krijgt een Nederlands- of Engelstalig overzicht van je behaalde resultaten en kunt dit zelf printen. 

Gewaarmerkte cijferlijst aanvragen

Een gewaarmerkte cijferlijst vraag je aan via dit formulier

  • Je ontvangt het resultatenoverzicht binnen 5 werkdagen gewaarmerkt in PDF. Als je het resultatenoverzicht niet binnen 5 werkdagen hebt ontvangen, neem dan contact op met de Studentenbalie

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact op met de Studentenbalie.

De Studentenbalie geeft antwoord. Bel 020-5985020 (ma t/m vr: 10.30 - 12.30 en 14.00 - 16.00). 

Stuur een e-mail naar studentenbalie@vu.nl

Ben je al VU-student? Stel je vraag via het vragenformulier (inloggen met je VUnet-ID)