Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Cijfers en resultaten

Cijfers zijn belangrijk, tijdens je studie en erna. Wil je inzicht in je cijfers? Heb je een gewaarmerkte cijferlijst nodig? Ben je het niet eens met een resultaat? Lees hier waar je moet zijn.

Zodra een docent een (eind)resultaat heeft geregistreerd, vind je het terug in jouw dashboard. Hier vind je de meest recente resultaten. Op het resultatenoverzicht vind je jouw (eind)cijfers overzichtelijk terug en kun je je cijferlijst exporteren. Afhankelijk van het vak of je opleiding vind je er ook deelcijfers vermeld. Het geeft je inzicht in het verloop van je studie, om uiteindelijk het diploma te behalen. Check je cijfers daarom regelmatig.

Heb je een gewaarmerkte cijferlijst nodig voor bijvoorbeeld een sollicitatie of opleiding van een andere instelling? Ga naar het resultatenoverzicht en klik op “gewaarmerkte cijferlijst”. Voor meer informatie over het aanvragen van een cijferlijst, klik hieronder op ‘Cijferlijst aanvragen’.

Ben je het niet eens met je cijfer of de uitslag van je examen? Lees onder "Oneens met resultaten" wat je daaraan kunt doen.