Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

VUfonds

VUfonds

Met het VUfonds doen wij een beroep op iedereen die de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) een warm hart toedraagt en het belang onderschrijft van onderwijs en onderzoek dat kan bijdragen aan een betere wereld.

Al sinds haar oprichting staat de VU voor waardegedreven onderwijs en onderzoek. We hebben alles in huis om samen met onze wetenschappers en studenten bij te dragen aan een betere wereld voor mens en planeet. Maar wil je als universiteit een verschil maken, dan is de steun van particulieren tegenwoordig onmisbaar. Dit is dan ook de reden dat de VU en VUvereniging samen het VUfonds hebben opgericht en daarmee teruggaan naar de filantropische basis van de universiteit.

Projecten die aandacht verdienen

Actie Gerede Twijfel

Als een rechter iemand veroordeelt, kan hij er nooit helemaal zeker van zijn dat die veroordeling terecht is. Dat leren studenten criminologie nu al 21 jaar bij Project Gerede Twijfel. Met jouw donatie kunnen meer studenten deelnemen aan dit bijzondere project.

Lees meer over Gerede Twijfel

Nalaten aan het VUfonds

Steeds meer mensen kiezen ervoor om na te laten aan een goed doel. Niet iedereen realiseert zich dat het ook mogelijk is om na te laten aan een universiteit. Daarom lanceren de Nederlandse universiteitsfondsen in november 2023 een gezamenlijke campagne waarin ze aandacht vragen voor nalaten aan de wetenschap. Ook het VUfonds sluit zich hierbij aan.

Lees meer over nalaten aan het VUfonds

Vraag direct het landelijke magazine en/of de VU-brochure over nalaten aan

Samenwerking

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact met ons op

VUfonds bankrekening:
NL09INGB0008526643 t.n.v. VUvereniging-VUfonds te Amsterdam

Contactpersoon