Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

VUfonds

VUfonds

Met het VUfonds doen wij een beroep op iedereen die de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) een warm hart toedraagt en het belang onderschrijft van onderwijs en onderzoek dat kan bijdragen aan een betere wereld.

Al sinds haar oprichting staat de VU voor waardegedreven onderwijs en onderzoek. We hebben alles in huis om samen met onze wetenschappers en studenten bij te dragen aan een betere wereld voor mens en planeet. Maar wil je als universiteit een verschil maken, dan is de steun van particulieren tegenwoordig onmisbaar. Dit is dan ook de reden dat de VU en VUvereniging samen het VUfonds hebben opgericht en daarmee teruggaan naar de filantropische basis van de universiteit.

Projecten die aandacht verdienen

Nalaten aan het VUfonds

Steeds meer mensen kiezen ervoor om na te laten aan een goed doel. Niet iedereen realiseert zich dat het ook mogelijk is om na te laten aan een universiteit. Daarom lanceren de Nederlandse universiteitsfondsen in november 2023 een gezamenlijke campagne waarin ze aandacht vragen voor nalaten aan de wetenschap. Ook het VUfonds sluit zich hierbij aan.

Lees meer over nalaten aan het VUfonds

Vraag direct het landelijke magazine en/of de VU-brochure over nalaten aan

Jaarcampagne VUfonds

Met de jaarcampagne van het VUfonds krijgt u ieder jaar de kans om bij te dragen aan belangwekkende initiatieven op het gebied van onderwijs, onderzoek en academisch erfgoed. Projecten die zonder de steun van donateurs niet kunnen worden gerealiseerd. Uw bijdrage maakt dan ook echt het verschil.
In deze eerste jaarcampagne zetten wij de volgende drie projecten in de schijnwerpers:

Helpt u mee?

Het is ook mogelijk om uw bijdrage over te maken aan het VUfonds algemeen. De bedragen die hierop binnenkomen, worden evenredig verdeeld over alle projecten uit deze Jaarcampagne.

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact met ons op

VUfonds@vu.nl

VUfonds bankrekening:
NL09INGB0008526643 t.n.v. VUvereniging-VUfonds te Amsterdam

Contactpersoon