Actuele ontwikkelingen in het algemeen bestuurs(proces)recht

Cursus Actualiteiten bestuursrecht / bestuursprocesrecht

Lees hier alle praktische informatie die relevant is voor de cursus Actualiteiten bestuursrecht / bestuursprocesrecht.

Woensdag 8 december 2021.

13.00-17.30 uur college.

Cursusleiding
Prof. dr. Richard Neerhof, hoogleraar Staats- en bestuursrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Docenten
Mr. dr. Pim Huisman, universitair hoofddocent Staats- en bestuursrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
Mr. dr. Niels Jak, universitair docent bestuursrecht.
Prof. dr. Richard Neerhof, voornoemd.

Locatie
Hybride. Omdat er grote vraag is naar zowel cursussen online als ook cursussen op de VU, zullen de cursussen van de VU Law Academy in het najaar van 2021 allemaal hybride worden aangeboden. Dit betekent dat u als cursist kunt kiezen of u de cursus live op de VU of live online via Zoom volgt. U maakt uw voorkeur kenbaar (live op de VU of live online via Zoom) via een nieuw veld op het inschrijfformulier van de cursussen.
Let op: indien zich minder dan 5 cursisten opgeven voor de klassikale variant, behoudt de VU Law Academy zich het recht voor om de cursus alleen online aan te bieden. We laten u dit tijdig voor de start van de cursus weten.

Doelgroep
Advocaten, notarissen, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen. De cursus is ook toegankelijk voor andere academici, die door opleiding of werkervaring deze cursus op juridisch academisch niveau kunnen volgen. Zij dienen eerst contact op te nemen met de VU Law Academy.

Verdieping (enige basiskennis vereist).

Prijs
€ 395,- inclusief cursusmateriaal. Deze prijs geldt voor zowel de online variant via Zoom als ook de fysieke variant op de VU. Dit komt omdat voor beide varianten specifieke aanpassingen nodig zijn (een grotere zaal en koffie/thee voor fysiek onderwijs, meer technische ondersteuning en apparatuur bij online onderwijs).

Punten
NOvA 4 PO
4 PWO

Deze cursus valt onder het hoofdrechtsgebied Bestuursrecht volgens de Nederlandse Orde van Advocaten.
Kwaliteitsgarantie
De VU Law Academy is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

Gerelateerd aanbod VU Law Academy:

VU School of Governance:

Accreditaties

Contact en meer informatie

Heeft u vragen over deze cursus?

Neem contact op met Ilse Herweijer, medewerker cursistenadministratie via vulaw@vu.nl
Of bel ons op: 020-598 62 55 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00).

Ben je student van een bachelor- of masteropleiding aan de VU en heb je vragen aan een docent of je faculteit?
Neem dan contact op met de studentenbalie van de VU

Deze cursus incompany volgen?

E Wij kunnen deze cursus toespitsen op uw wensen. Neem hiervoor contact op met Ireen Schouten, opleidingsmanager incompany cursussen via i.schouten@vu.nl

Kijk op 'Coronavirus: updates' voor alle updates omtrent coronamaatregelen aan de VU Amsterdam.
Kijk op 'Informatie over fysiek en online onderwijs bij VULaw' voor informatie over hoe wij ons onderwijs aanbieden.

Ilse Herweijer foto
Portretfoto Ireen Schouten