Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Informatie over fysiek en online onderwijs bij de VU Law Academy

Informatie over fysiek en online onderwijs bij de VU Law Academy.

Fysiek onderwijs
Wij bieden de meeste van onze PAO leergangen en cursussen fysiek op de VU-campus aan. De kwaliteit van het onderwijs staat bij ons altijd voorop en onze docenten geven er dan ook de voorkeur aan dat deelnemers op locatie aanwezig zijn. Interactie tussen docent en deelnemers en deelnemers onderling speelt een belangrijke rol in de overdracht en in het delen van kennis en ervaringen. Daarnaast is uit onderzoek onder onze deelnemers gebleken dat juist om deze reden de behoefte aan fysiek onderwijs zeer groot is. 

Indien een deelnemer vanwege ziekte niet naar de VU kan komen, maar wel in staat is om live online mee te kijken naar het college, dan is dit bij uitzondering mogelijk. Na de verwerking van de aanmelding voor een leergang ontvangt de deelnemer meer informatie over hoe in deze gevallen online aan een college deel te nemen.

Online onderwijs
Sommige leergangen en cursussen bieden wij blended, fysiek of online aan. Met blended onderwijs bedoelen we dat sommige bijeenkomsten fysiek en andere bijeenkomsten online worden aangeboden, afhankelijk van de doelen en gewenste interactie per bijeenkomst. Aan hybride onderwijs kunnen deelnemers zowel online als ook fysiek deelnemen.

Online colleges
Zoom for Education

Ons online onderwijs wordt aangeboden via Zoom. Dit systeem werkt goed op uw desktop of laptop en kan gedownload worden als applicatie of geopend worden in de laatste versies van Google Chrome, Firefox en Safari. Wilt u via uw mobiele telefoon of tablet de sessie bijwonen, raadpleeg dan de systeemeisen om toegang te krijgen. Controleer of de instellingen van de luidsprekers op uw device goed staan: soms moet u toestemming geven voor het gebruik van audio en video.

Om gebruik te kunnen maken van Zoom is het beschikken over een Zoom account niet verplicht, maar wel aan te raden zodat u vooraf kunt testen. Het aanmaken van een account kan viazoom.us.

Handleiding Zoom (.pdf)

NOvA opleidingspunten
Ook onze online leergangen en PAO cursussen zijn door de NOvA erkend!
Indien u in het kader van de Permanente Opleiding van de NOvA opleidingspunten wilt ontvangen, krijgt u de mogelijkheid om aan het einde van de online PAO cursus een multiple choice toets te maken.
Indien u een online leergang gaat volgen, krijgt u hierover aparte informatie.

De NOvA heeft de toetseis aan alle opleidingsinstituten verplicht gesteld die hun onderwijs online aanbieden in verband met de registratie van aanwezigheid. Bij goed gevolg worden de opleidingspunten toegekend en ontvangt u na betaling van de factuur z.s.m. de verklaring per e-mail.

Online PAO cursus
1.    De toetsvragen moeten binnen 48 uur na afloop van de online PAO cursus gemaakt worden, daarna is dat niet meer mogelijk. De link naar de toetsvragen ontvangt u tijdens het online college in de chat of per e-mail na afloop van de cursus.
2.    Hierna krijgt u z.s.m., maar in ieder geval binnen 3 werkdagen, de uitslag van de toetsvragen.

Evaluatie PAO cursussen en leergangen
Na iedere onderwijsactiviteit krijgt u van ons een evaluatieformulier zodat wij de kwaliteit van ons onderwijs kunnen blijven verbeteren. U ontvangt een link naar het evaluatieformulier, via de chat of per e-mail. Indien u een online leergang volgt evalueren wij de colleges via de digitale leeromgeving Canvas. Wij vragen u deze direct in te vullen, het kost slecht enkele minuten tijd en uw mening is voor ons van groot belang.

Terug naar Home VU Law Academy

Snel navigeren website VU Law Academy

Wilt u een vraag aan een van onze medewerkers stellen? Neem dan contact op met Ilse Herweijer, medewerker cursistenadministratie via vulaw@vu.nl
Of bel ons op: 020-598 62 55 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00). 

Contactpersoon

Ilse Herweijer foto