Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Contact opnemen met de VU Law Academy

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van de VU Law Academy, de aanbieder van het juridisch post-academisch onderwijs aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Adres 
Vrije Universiteit Amsterdam
Faculteit der Rechtsgeleerdheid
VU Law Academy 
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam
T (020) 598 6255  
E vulaw@vu.nl 

Route & plattegrond
Bekijk hier een plattegrond van de VU campus. Hierop staan alle namen van de gebouwen vermeld.

Bereikbaarheid: openbaar vervoer
De cursuslocaties van de VU Law Academy zijn uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Station Amsterdam Zuid ligt op ca. 10 minuten loopafstand. Vanaf station Amsterdam Zuid kunt u ook in ca. 5 minuten met het openbaar vervoer naar de VU reizen. Kies dan voor uitstaphalte De Boelelaan/VU met:

  • Bus 62 richting Station Lelylaan
  • Bus 242 richting Mijdrecht Centrum
  • Bus 274 richting Uithoorn Watsonweg
  • Bus 341 richting Hoofddorp Spaarne Gasthuis
  • Bus 346 richting Haarlem Station
  • Bus 348 richting Uithoorn
  • Bus 358 richting Kudelstaart

Bereikbaarheid: auto
De VU is vanuit alle richtingen via de ringweg A10 om Amsterdam bereikbaar. U volgt de rondweg tot de afslag S108 (Oud Zuid/Buitenveldert/Olympisch stadion). Aan het eind van de afrit linksaf de Amstelveenseweg (richting VUmc/Zuidas/Amsterdamse bos/Amstelveen) oprijden. Na 200 meter bij Amsterdam UMC - locatie VUmc slaat u linksaf De Boelelaan op. Bij de volgende kruising ziet u de VU Campus rechts voor u, met verderop aan de De Boelelaan het Hoofdgebouw. VU Campus in Google maps.

Betaald parkeren
Houdt u rekening met betaald parkeren en met het feit dat de parkeermogelijkheden in de omgeving beperkt en prijzig zijn. Parkeren op de campus en in enkele straten in de directe omgeving van de campus is niet mogelijk vanwege de maximale parkeerduur van drie uur. Wij adviseren u gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Indien u met de auto wenst te komen, kunt u gebruik maken van een van de parkeergarages (zie plattegrond). De garage van de Vrije Universiteit is voor deelnemers toegankelijk om betaald te parkeren. Er staan betaalautomaten bij de ingang om contant of per pin af te rekenen. De kosten hiervan zijn 1 euro per 17 minuten. Daarnaast beschikken het UMC en het gebouw ACTA over een parkeergarage. Zie voor meer informatie: https://www.parkerenbijvu.nl/parkeerlocaties

Terug naar Home VU Law Academy