Strategieën om lezers te overtuigen

Cursus Juridisch schrijven en argumenteren

Bij de cursus Juridisch schrijven en argumenteren maakt u kennis met verschillende strategieën om de rechter, de wederpartij of uw cliënt te overtuigen van uw standpunt.

Voor wie is deze cursus?
Deze cursus is geschikt voor iedere jurist die in zijn/haar praktijk betogende teksten moet schrijven (advocaten, notarissen, deurwaarders, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen). Er is geen speciale voorkennis vereist. Door de praktische aanpak is de cursus geschikt voor beginnend juristen en juristen die al ruime praktijkervaring hebben.

Deze cursus wordt online en fysiek aangeboden op verschillende data.
Online via Zoom: woensdag 8 en 22 december 2021 van 9.30 tot 16.00 uur.
Fysiek op de VU: donderdag 2 en 9 december 2021 van 9.30 tot 16.00 uur.
U maakt uw keuze kenbaar op het inschrijfformulier van de cursussen.

Meer informatie over deze cursus
Resultaat
Data, kosten en contact

Accreditaties

Contact en meer informatie

Heeft u vragen over deze cursus?

Neem contact op met Ilse Herweijer, medewerker cursistenadministratie via vulaw@vu.nl
Of bel ons op: 020-598 62 55 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00).

Ben je student van een bachelor- of masteropleiding aan de VU en heb je vragen aan een docent of je faculteit?
Neem dan contact op met de studentenbalie van de VU

Deze cursus incompany volgen?

E Wij kunnen deze cursus toespitsen op uw wensen. Neem hiervoor contact op met Ireen Schouten, opleidingsmanager incompany cursussen via i.schouten@vu.nl

Ilse Herweijer foto
Portretfoto Ireen Schouten