Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

VU voor Professionals

Opleidingen voor professionals

Onderwijs voor professionals

Als professional wil je je graag blijven ontwikkelen. Dat vraagt de organisatie van je, maar dat wil je ook als mens. Daarom kies je voor een organisatie waar je samen met inspirerende docenten, topwetenschappers en medecursisten het beste uit jezelf naar boven haalt.

Of je nu werkzaam bent in een corporate organisatie, in het MKB of in een publieke organisatie. Accountant, docent, advocaat of beleidsadviseur bent, net afgestudeerd of jarenlange ervaring hebt als leidinggevende. VU voor professionals biedt veel verschillende programma’s, van Executive MBA tot eenmalige training of cursus.

Bekijk hier ons onderwijsaanbod voor professionals.

Voor onderwijs voor tandheelkundige en medisch professionals verwijzen we naar ACTAVUmc Academie en EpidM.

Maatwerk voor teams en organisaties

Ben je op zoek naar een maatwerk opleiding of cursus die naadloos aansluit bij de behoeften en vraagstukken van jouw organisatie team? Staat je organisatie voor een belangrijke nieuw te nemen stap waar up-to-date vakkennis, expertise en een academische borging wenselijk of noodzakelijk is? Heb je behoefte aan een uniek onderwijsaanbod voor een specifiek team of onderdeel van jouw organisatie?

In nauwe samenwerking met de opdrachtgever combineren we onze kennis en expertise met de wensen van jouw organisatie,  om zo tot een op maat gemaakt opleidingstraject te komen. Dat kan een hoogwaardige training van een dag(deel) zijn, maar ook een opleiding van enkele dagen of maanden, op een tijd en locatie van jouw voorkeur; fysiek, online of blended. Die co-creatie vinden we belangrijk en maakt ons maatwerk uniek. Wij werken met een multidisciplinair team van docenten en experts uit de praktijk, die actuele wetenschappelijke inzichten weten te koppelen aan innovatieve toepassingen in de praktijk.

Bekijk hier de incompany mogelijkheden.

Lees de verhalen van professionals

Onze opleidingen voor professionals

Aantal cursussen en opleidingen

  • 254

Aantal opgeleide professionals afgelopen jaar

  • 10.166

Volg onderwijs bij

  • > 250 Topdocenten

Maatschappelijke impact

Sinds

  • 1957

Waarom de VU?

  • Persoonlijk, praktijkgericht, actueel

Heb je vragen of persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op

Stuur een e-mail naar professionals@vu.nl

Contactpersoon