Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Verbreed je visie, verscherp je blik en verdubbel je master

Of het nu gaat om de coronacrisis, de kredietcrisis, de kloof tussen professionals en management of het gebruik van sociale media – het wordt steeds duidelijker dat het niet volstaat om alleen een kwantitatieve, technische en/of economische benadering te gebruiken om complexe maatschappelijke en historische processen te begrijpen en te (be)sturen.

Bij de master Filosofie van Cultuur en Bestuur bestudeer je hedendaagse vraagstukken vanuit de filosofische traditie, en plaats je deze vraagstukken in een bredere context. Iets waaraan in deze tijd steeds meer behoefte is.

De 2-jarige opleiding biedt daarnaast de unieke mogelijkheid om vakwetenschappelijke kennis te combineren met een filosofisch perspectief, terwijl je ook praktische vaardigheden en ervaring opdoet. Bovendien is de master zowel inhoudelijk als praktisch goed te combineren met studierichtingen als Bedrijfskunde, Politicologie, Geschiedenis of Journalistiek.

De master Filosofie van Cultuur en Bestuur geeft je een unieke voorsprong op je toekomstige of in je huidige carrière.

Ga voor meer informatie over de Master Filosofie van Cultuur en Bestuur én Centrum Èthos naar: http://www.vu.centrumethos.nl/

Ontdek jouw studie Filosofie van Cultuur en Bestuur

Ontdek jouw studie Filosofie van Cultuur en Bestuur

Tijdens deze opleiding benader je actuele kwesties vanuit een cultuurfilosofisch kader. Zo leer je daar op een integrale wijze naar te kijken en kun je er op de juiste manier op inspelen. Heb of ambieer je een strategische functie binnen het bedrijfsleven of de journalistiek, wil je in de mediawereld werken of juist promoveren op het gebied van cultuurfilosofische vraagstukken? Dan biedt deze master een unieke voorbereiding op je toekomstplannen.

Ontdek de studie-inhoud
Foto van de nationale bibliotheek van Peru.