Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

VU Masterevent

Kom in het najaar van 2023 naar het VU Masterevent.

Ben je je al aan het oriënteren op je masteropleiding en wil je meer weten over de opleiding die je op het oog hebt? Kom dan naar de Master open dag van de Vrije Universiteit Amsterdam en verdiep je in onze masteropleidingen! 

Volg je een hbo-opleiding of heb je deze (bijna) afgerond? Dan wil je ongetwijfeld meer weten over onze pre-masters.

Het Masterevent zal tussen half november en begin december plaatsvinden. Zodra de exacte datum bekend is delen we dat hier. Vooraanmelden is al wel mogelijk. 

Jij staat centraal tijdens ons Masterevent. Voor iedere master zijn er verschillende sessies waar je alle informatie kan vinden en waar docenten klaar staan om al je vragen te beantwoorden. Op de informatiemarkten ga je in gesprek met studenten om zo te horen hoe zij de opleiding ervaren. 

Op de open dag helpen we je bij het vinden van de (pre)master of specialisatie die aansluit bij jouw vaardigheden, interesses en toekomstplannen. Welke master je ook kiest; als je studeert aan de VU, ontwikkel je je talent en lever je een wetenschappelijke én maatschappelijke bijdrage.

Wat hebben we je te bieden?

    • Maak kennis met je favoriete opleiding(en)
    • Stel je vragen aan studenten, docenten en medewerkers op de informatiemarkt
    • Ontdek ook wat we naast studeren allemaal te bieden hebben, zoals studieverenigingen, het cultuuraanbod en sport
    • Ben je een Internationale student? Stel al je vragen over visa, huisvesting en het leven in Amsterdam aan ons International Office

Vooraanmelden VU Masterevent

Vooraanmelden is nu mogelijk met een Mijn Studiekeuze account. Als VU student log je in met je VUnetID. Ben je nog geen VU student? Log dan in met je eerder aangemaakte account of maak een account aan op basis van je emailadres. In de Mijn Studiekeuze omgeving zie je bij activiteiten de mogelijkheid tot vooraanmelden staan.

Met een vooraanmelding kom je op onze 'hou me op de hoogte' lijst en mailen we je als eerste als de daadwerkelijke registratie start, in de loop van oktober. Met alleen een vooraanmelding is het namelijk niet mogelijk om deel te nemen aan het Masterevent.

Toegang tot Campus Online

Wil je nog eens rustig alle content van het laatste online Masterevent bekijken? Meld je aan met een Mijn Studiekeuze account en selecteer vervolgens 'Toegang tot Campus Online'.

Misschien ben je hier ook naar op zoek?

Wil je meer weten?

Heb je vragen?

Bel +31 (0)20 59 85020 (ma t/m vr: 10.30 - 12.30 en 14.00 - 16.00). 

Stuur een e-mail naar studentenbalie@vu.nl

Of stuur een WhatsApp-bericht naar +31 (0)6 82548367. Vanwege Pinksteren zijn wij maandag 29 mei gesloten.