Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Loop mee bij een Masteropleiding

Wil je meer weten over een masteropleiding aan de Vrije Universiteit? Dat kan! Kom meelopen of proefstuderen bij een master.

Heb je het VU Masterevent al bezocht? Of is deze al geweest? En wil je meer weten over een of meerdere masteropleidingen? Sommige masteropleidingen bieden proefstuderen en/of meelopen aan. Zo krijg je een goede indruk van de VU-campus, de colleges en het leven als student.

Proefstuderen master

Bij proefstuderen vertellen de docenten en studenten je meer over de opleiding. Je neemt deel aan een speciaal samengesteld programma zodat je een goed beeld krijgt van de opleiding en je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan docenten en studenten.

Bekijk in het overzicht onderaan deze pagina welke opleidingen proefstuderen aanbieden. Vanaf april 2023 zal het aanbod van activiteiten een stuk minder zijn. Opleidingen zullen vanaf het najaar 2023 weer nieuwe activiteiten gaan aanbieden. Deze vind je dan op deze pagina terug. 

Meelopen master

Bij het meelopen wordt je alleen of met een groepje studiekiezers gekoppeld aan een student van de opleiding en volg je deze student tijdens zijn of haar studiedag. Vervolgens neemt de student je mee in de inhoud van de opleiding, het studentenleven en zijn of haar ervaringen op de VU. Je kunt de student verder van alles vragen, zij weten tenslotte als beste hoe de opleiding er uitziet! De student laat je ook de campus zien tijdens een rondleiding.

Bekijk in het overzicht onderaan deze pagina welke opleidingen meelopen aanbieden. Vanaf april 2023 zal het aanbod van activiteiten een stuk minder zijn. Opleidingen zullen vanaf het najaar 2023 weer nieuwe activiteiten gaan aanbieden. Deze vind je dan op deze pagina terug. 

Corona-richtlijnen

De VU volgt in haar beleid de richtlijnen van de Rijksoverheid als het gaat om Corona maatregelen. Bekijk de geldende maatregelen op de VU

Overzicht per faculteit

Misschien ben je hier ook naar op zoek?

Wil je meer weten?

Heb je vragen?

Bel +31 (0)20 59 85020 (ma t/m vr: 10.30 - 12.30 en 14.00 - 16.00). 

Stuur een e-mail naar studentenbalie@vu.nl

Of stuur een WhatsApp-bericht naar +31 (0)6 82548367