Loop mee bij een Masteropleiding

Wil je meer weten over een masteropleiding aan de Vrije Universiteit? Dat kan!

Heb je het VU Masterevent al bezocht? Of is deze al geweest? En wil je meer weten over een of meerdere masteropleidingen? Sommige masteropleidingen bieden proefstuderen en/of meelopen aan. Zo krijg je een goede indruk van de VU-campus, de colleges en het leven als student.

Proefstuderen

Bij proefstuderen vertellen de docenten en studenten je meer over de opleiding. Je neemt deel aan een speciaal samengesteld programma zodat je een goed beeld krijgt van de opleiding en je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan docenten en studenten.

Meelopen

Bij het meelopen wordt je alleen of met een groepje studiekiezers gekoppeld aan een student van de opleiding en volg je deze student tijdens zijn of haar studiedag. Vervolgens neemt de student je mee in de inhoud van de opleiding, het studentenleven en zijn of haar ervaringen op de VU. Je kunt de student verder van alles vragen, zij weten tenslotte als beste hoe de opleiding er uitziet! De student laat je ook de campus zien tijdens een rondleiding.

Op een later moment in collegejaar 2022/2023 zal er weer meelopen worden aangeboden. Hou deze pagina in de gaten.

Corona-richtlijnen

De VU volgt in haar beleid de richtlijnen van de Rijksoverheid als het gaat om Corona maatregelen. Bekijk de geldende maatregelen op de VU

Misschien ben je hier ook naar op zoek?

Wil je meer weten?

Heb je algemene vragen?

Bel +31 (0)20 59 85000 (op werkdagen tussen 10.00 en 16.00)

Stuur een e-mail naar contact@vu.nl

Of stuur een WhatsApp-bericht naar +31 (0)6 82548367

Heb je vragen over aanmelding, inschrijving of toelatingseisen?

Bel +31 (0)20 59 85020 (ma t/m vr: 10.30 - 12.30 en 14.00 - 16.00)

Stuur een e-mail naar studentenbalie@vu.nl