Loop mee bij een Masteropleiding

Wil je meer weten over een masteropleiding aan de Vrije Universiteit? Dat kan!

Heb je het VU Masterevent al bezocht? Of is deze al geweest? En wil je meer weten over een of meerdere masteropleidingen? Sommige masteropleidingen bieden proefstuderen en/of meelopen aan. Zo krijg je een goede indruk van de VU-campus, de colleges en het leven als student.

Proefstuderen

Bij proefstuderen vertellen de docenten en studenten je meer over de opleiding. Je neemt deel aan een speciaal samengesteld programma zodat je een goed beeld krijgt van de opleiding en je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan docenten en studenten.

Meelopen

Bij het meelopen wordt je alleen of met een groepje studiekiezers gekoppeld aan een student van de opleiding en volg je deze student tijdens zijn of haar studiedag. Vervolgens neemt de student je mee in de inhoud van de opleiding, het studentenleven en zijn of haar ervaringen op de VU. Je kunt de student verder van alles vragen, zij weten tenslotte als beste hoe de opleiding er uitziet! De student laat je ook de campus zien tijdens een rondleiding.

Op een later moment in collegejaar 2022/2023 zal er weer meelopen worden aangeboden. Hou deze pagina in de gaten.

Corona-richtlijnen

De VU volgt in haar beleid de richtlijnen van de Rijksoverheid als het gaat om Corona maatregelen. Bekijk de geldende maatregelen op de VU

Overzicht per faculteit

• Faculteit Religie en Theologie

Neem contact op met de coördinator van de opleiding om een afspraak te maken:

Theology and Religious Studies: Exploring a Discipline – prof. dr. Peter-Ben Smit, p.b.a.smit@vu.nl
    Theology and Religious Studies: Interreligious Studies – prof. dr. Eveline van Staalduine-Sulman, eveline.van.staalduine-sulman@vu.nl
    Theology and Religious Studies: Peace, Trauma and Religion – prof. dr. Fernando Enns, f.enns@vu.nl
    Theologie en Religiewetenschappen: Spiritual Care - prof.dr. Hans Alma h.a.alma@vu.nl
    Theology and Religious Studies – Research - dr. L. (Lourens) Minnema, l.minnema@vu.nl

• Faculteit der Sociale Wetenschappen

• Communicatiewetenschap
    • Communication Science
    • Culture, Organization and Management
    • Societal Resilience Research Master

• School of Business and Economics

• Business Administration: Human Resource Management
    • Business Administration: Strategy and Organization

• Faculteit der Rechtsgeleerdheid

• Rechtsgeleerdheid: Conflicthantering, Rechtspraak en Mediation
    • International Business Law: Trade and Investment

Meld je aan via dit formulier!

Misschien ben je hier ook naar op zoek?

Wil je meer weten?

Heb je algemene vragen?

Bel +31 (0)20 59 85000 (ma t/m vr: 10:00 - 16:00)

Stuur een e-mail naar contact@vu.nl

Of stuur een WhatsApp-bericht naar +31 (0)6 82548367

Heb je vragen over aanmelding, inschrijving of toelatingseisen?

Bel +31 (0)20 59 85020 (ma t/m vr: 10.30 - 12.30 en 14.00 - 16.00)

Stuur een e-mail naar studentenbalie@vu.nl