Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Verander je wereld Studeer aan de VU

Hoe ga jij je wereld veranderen? Op welke uitdagingen en kansen waar we als mens voor staan, wil jij je academische kennis loslaten? Welk maatschappelijk vraagstuk doet jouw hart sneller kloppen en haalt het beste uit je brein? Met een VU-masteropleiding zet je een belangrijke stap in de voorbereiding op je carrière en ga je voor een betekenisvolle positie in de maatschappij.

Aan de Vrije Universiteit Amsterdam kun je kiezen uit meer dan 200 masteropleidingen op het snijvlak van fundamentele, innovatieve wetenschappelijke kennis, academische vorming, maatschappelijke oriëntatie en persoonlijke ontwikkeling. Met jouw ambitie, visie en studie maak je het verschil. 

Meer weten over een (pre-)master aan de VU?

Als je kiest voor een master aan de VU, dan kies je voor een volgende stap in je carrière. De buurt waar je wilt wonen, de vereniging waar je je bij aan wilt sluiten, de beste plekken om af te spreken om iets door te nemen. Het zijn zaken die je goed wilt regelen zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Al deze praktische en inspirerende informatie op sociaal, financieel en inhoudelijk gebied, vind je hier. Daarnaast bieden verschillende masters een pre-master aan. Deze hebben deels een eigen pagina. Vind je geen pre-master voor de master van jouw keuze? Kijk dan op de pagina van de master van jouw keuze onder het tabje Toelating wat de mogelijkheden zijn om door te stromen.