Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Unlock Your Potential Studeer aan de VU

Ben je op zoek naar een masteropleiding die aansluit bij jouw toekomstplannen en talenten? Klaar om de volgende stap in je professionele ontwikkeling te zetten in een open, inclusieve wetenschappelijke leeromgeving?

Je bent van harte welkom aan de Vrije Universiteit Amsterdam. We zijn razend benieuwd wat jij de wereld gaat brengen! Aan de Vrije Universiteit Amsterdam kun je kiezen uit meer dan 200 masteropleidingen. Tijdens onze open dagen kun je kennismaken met de masterstudies van jouw keuze. En ontdekken hoe het is om op de levendige campus van de duurzaamste universiteit van Nederland te studeren. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze. Dus heb je vragen? Neem contact op met de Studentenbalie.

Meer weten over een (pre-)master aan de VU?

Als je kiest voor een master aan de VU, dan kies je voor een volgende stap in je carrière. De buurt waar je wilt wonen, de vereniging waarbij je je wilt aansluiten, de beste plekken om af te spreken om iets door te nemen. Het zijn zaken die je goed wilt regelen zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Al deze praktische en inspirerende informatie op sociaal, financieel en inhoudelijk gebied, vind je hier. Daarnaast bieden verschillende masters een pre-master aan. Deze hebben deels een eigen pagina. Vind je geen pre-master voor de master van jouw keuze? Kijk dan op de pagina van de master van jouw keuze onder het tabje 'Toelating' wat de mogelijkheden zijn om door te stromen.