Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Verbreed je visie, verscherp je blik en verdubbel je master

De master Filosofie van Cultuur en Bestuur afgerond, en nu?

Steeds vaker klinkt de roep om denkers met de vaardigheid om hedendaagse vraagstukken rondom (geo)politiek, economie, bestuur en bijvoorbeeld digitalisering in een bredere context te plaatsen, grondig te analyseren en richting te geven. Die denker, dat ben jij na het behalen van je masterdiploma Filosofie van Cultuur en Bestuur.

Zeker als je een strategische functie binnen het bedrijfsleven of de overheid wilt, journalistieke of mediagerelateerde ambities hebt, of wilt promoveren op cultuurfilosofische vraagstukken, ben jij met deze master helemaal voorbereid op je toekomstplannen.

Heb je deze master gecombineerd met een studie Bedrijfskunde, Politicologie, Bestuurskunde, Journalistiek, Geschiedenis of Cultuurwetenschappen? Dan onderscheid je je van andere studenten doordat je een visie hebt ontwikkeld waarmee je kan inspelen op hedendaagse vraagstukken.  

Bovendien heb je door stages en contact met (gast) docenten relevante contacten in het werkveld opgedaan, aan je cv gewerkt en je spreek-, luister- en schrijfvaardigheden verbeterd.

Wat kun je doen na je Master?

Je gaat werken

Veel studenten van de master Filosofie van Cultuur en Bestuur komen, gezien hun interdisciplinaire oriƫntatie en training in spreek-, luister- en schrijfvaardigheid, terecht in bestuurlijke, strategische en/of organisatorische functies.

Denk aan:

  • het bestuur van bedrijven en overheden
  • maatschappelijke organisaties
  • de journalistiek
  • media in bredere zin
  • promotieonderzoek