Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Betere beslissingen voor een betere wereld

Philosophy, Politics and Economics (PPE)

In wat voor wereld willen we leven? Hoe kan een samenleving op een eerlijke manier worden georganiseerd? Welke rol spelen sociale media in de politieke opvattingen van burgers?

In wat voor wereld willen we leven? Hoe kan een samenleving op een eerlijke manier worden georganiseerd? Welke rol spelen sociale media in politieke opvattingen?

Tijdens de kleinschalige en intensieve bacheloropleiding Philosophy, Politics & Economics doe je interdisciplinaire kennis en vaardigheden op die nodig zijn om urgente maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. PPE is onderdeel van het John Stuart Mill College. Dit betekent dat je profiteert van een gepersonaliseerde leerervaring met veel interactie tussen studenten en docenten.

Ontdek jouw studie Philosophy, Politics and Economics

In de bachelor ga je aan de slag met de drie disciplines en leer je ook ze toe te passen op uitdagende maatschappelijke thema’s zoals klimaatverandering, welzijnsbeleid, marktethiek en de formatie van politieke coalities. Daarnaast krijg je wiskundige theorieën en methoden onder de knie die je nodig hebt om je analytische vaardigheden te verbeteren.

Ontdek de studie-inhoud

Verander je wereld, studeer Philosophy, Politics and Economics

Studeren aan de VU

Accreditaties