Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Unlock Your Potential Studeer aan de VU

Ben je op zoek naar een bacheloropleiding die aansluit bij jouw interesses en talenten? Een studie die past bij wie je bent, op een universiteit waar je echt jezelf kunt zijn?

Waar je jouw ideeën, inzichten en toekomstplannen kunt ontwikkelen in een open en inclusieve academische leeromgeving? Je bent van harte welkom op de Vrije Universiteit Amsterdam. We zijn razend benieuwd wat jij de wereld gaat brengen!

Aan de Vrije Universiteit Amsterdam kun je kiezen uit meer dan 50 bacheloropleidingen. Wil je zelf ervaren wat een bachelorstudie inhoudt? Bezoek dan onze open dagen, of kom een dagje Proefstuderen of Meelopen met een student. Ontdek hoe het is om op de levendige campus van de duurzaamste universiteit van Nederland te studeren. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze. Dus heb je vragen? Neem dan contact op met de Studentenbalie.

Welke studie sluit aan bij jouw interesses?

Doe de check

Meer weten over een bachelor aan de VU?

Studeren is zoveel meer dan alleen met je neus in de boeken zitten. Het begint bij het maken van een goede studiekeuze en het vinden van een kamer in Amsterdam. En dan natuurlijk uitvinden wat de beste studeerplekken en koffietentjes op de VU-campus zijn. Maar ook hoeveel studeren aan de VU kost en bij welke studie- en studentenverenigingen je actief kunt worden. Hier vind je alle informatie die je zoekt, en meer.

Unlock your potential