Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Verander je wereld Studeer aan de VU

Kijk om je heen, neem jij geen genoegen met de status quo? Van welke ontwikkelingen denk je: dat moet anders? Welke taboes wil jij doorbreken? En hoe ziet jouw toekomst er dan uit?

Aan de Vrije Universiteit Amsterdam kun je kiezen uit meer dan 50 bacheloropleidingen. Tijdens je studie onderzoek je wat jou persoonlijk raakt. Je ontdekt wat er mogelijk is. Hoe jij verschil kunt maken. Je deelt je nieuwsgierigheid met je medestudenten. Je onderzoekt, analyseert en stelt vragen. Je leert met én van elkaar, en helpt elkaar verder. Zo komt er verbetering. Daar begint de verandering. Bij jou. Elke dag opnieuw.

Welke studie sluit aan bij jouw interesses?

Doe de check

Meer weten over een bachelor aan de VU?

Studeren is zoveel meer dan alleen met je neus in de boeken zitten. Het begint bij het maken van een goede studiekeuze en het vinden van een kamer in Amsterdam. En dan natuurlijk uitvinden wat de beste studeerplekken en koffietentjes op de VU-campus zijn. Maar ook hoeveel studeren aan de VU kost en bij welke studie- en studentenverenigingen je actief kunt worden. Hier vind je alle informatie die je zoekt, en meer.

Verander je wereld, studeer aan de VU