Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

VU Bachelordag

Unlock Your Potential. Ontdek de studie die bij jou past op de VU Online Bachelordag.

Kom naar de VU Online Bachelordag op zaterdag 6 april 2024 van 10.30 - 13.00 uur. Vooraanmelden is nu mogelijk. 

Tijdens de online open dag maak je kennis met één of meerdere van onze 50 bacheloropleidingen. Op ons online platform Campus Online vind je alle VU bacheloropleidingen. Deze hebben een eigen kamer met informatie, video's en documentatie. Tijdens de online open dag heb je verder de mogelijkheid om te chatten met studenten, docenten en medewerkers. Stel ze al je vragen en neem verder deel aan een live sessie, volg een digitale campustour en ontdek wat er naast studeren nog meer valt te beleven op de VU. 

Kan je nog wat hulp gebruiken bij het maken van een studiekeuze? Tijdens een van de studiekeuze workshops helpen we je op weg bij het maken van de keuze die het beste bij je past. 

Welke opleiding je ook kiest, aan de VU ontdek je wat jou raakt en hoe je met jouw interesses en talenten het verschil kunt maken. Door jouw unieke ervaring, achtergrond en persoonlijkheid kom je tot andere inzichten en nieuwe ideeën. Zo ontwikkel je niet alleen je eigen talent, maar lever je ook een wetenschappelijke én maatschappelijke bijdrage.

Vooraanmelden voor de Online Bachelordag doe je via je Mijn Studiekeuze account. We informeren je dan als eerste zodra de daadwerkelijke registratie in de loop van maart van start gaat. Met een Mijn Studiekeuze account kun je ook je favoriete opleidingen opslaan en meld je je makkelijk aan voor andere studiekeuzeactiviteiten, zoals proefstuderen en meelopen.

Laat je inspireren door projecten met impact

Welke studie sluit aan bij jouw interesses?

Doe de check

Jij staat centraal tijdens de online open dag. Elke opleiding heeft een eigen ruimte op ons digitale platform. Stel hier al je vragen aan studenten en docenten. Verder zijn er allerlei extra activiteiten, workshops en kan je van alles ontdekken over het studentenleven. We helpen je er graag achter te komen welke opleiding het best bij jou past!

Wat kun je allemaal verwachten?

   • Tijdens de online open dag hebben we een programma met verschillende live sessies. 
   • Maak kennis met je favoriete opleiding(en) via de digitale opleidingsruimtes
   • Stel al je vragen aan onze studenten, docenten en medewerkers via de live chat.
   • Krijg een indruk van de campus via de digitale campus tour 
   • Kom meer te weten over alle dingen rondom studeren, zoals studieverenigingen, het cultuuraanbod en sport.

Vooraanmelden VU Online Bachelordag

Vooraanmelden is nu mogelijk met een Mijn Studiekeuze account. Log in met je eigen account of maak er één aan als je nog geen account hebt. Vervolgens zie je in Mijn Studiekeuze bij beschikbare activiteiten vooraanmelden voor de Bachelordag staan. Met een vooraanmelding informeren we jou als eerste zodra de daadwerkelijke registratie start in de loop van maart. Met alleen een vooraanmelding kun je namelijk niet deelnemen aan de open dag.

Naast (voor)aanmelden voor de bachelordag kun je met een Mijn Studiekeuze account ook (voor)aanmelden voor andere studiekeuze activiteiten zoals Proefstuderen of je favoriete opleidingen opslaan.

Informatie

 • Tijden open dag en live sessies

  Op 6 april starten we om 10:30 uur en eindigen we om 13:00 uur. Bekijk hier vanaf medio maart het programma van live sessies. Verder heeft iedere opleiding een eigen ruimte op ons online platform. Hier vind je opleidingsvideo's, documenten en kun je al je vragen stellen via de live chat. Vanuit deze opleidingskamers kom je ook bij de live sessies.  

 • Hulp bij studiekeuze: bezoek de studiekeuze workshops

  Vind je het lastig om een studiekeuze te maken of twijfel je tussen een aantal opleidingen? Bezoek dan één van onze studiekeuze-workshops.  

  Studiekeuze: werkcollege Oriënteren op een keuze

  Geef jezelf een bliksemstart met dit werkcollege over studiekeuze. Eerst een uitleg over de stappen, daarna gelijk zelf aan de slag!

  Studiekeuze: workshop De knoop doorhakken

  Deze workshop is geschikt voor leerlingen die al wat verder zijn met hun studiekeuze en nog 2-5 mogelijkheden over hebben. In een kleine groep krijg je opdrachten en coaching waardoor die laatste stap makkelijker wordt. 

Wil je meer weten?

Heb je vragen?

Bel +31 (0)20 59 85020 (ma t/m vr: 10.30 - 12.30 en 14.00 - 16.00). 

Stuur een e-mail naar studentenbalie@vu.nl.

Of stuur een WhatsApp-bericht naar +31 (0)6 82548367.