Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

VU Bachelordag

Verander je wereld. Studeer aan de VU.

Wil je gaan studeren en ben je benieuwd naar de bacheloropleidingen van de Vrije Universiteit in Amsterdam? Kom dan vrijdag 3 of zaterdag 4 november 2023 naar de VU Bachelordagen op onze campus en maak kennis met jouw favoriete opleidingen.

Ontdek onze opleidingen en stel je vragen aan studenten, docenten en medewerkers. Ga mee op een campustour, en kom álles te weten over de studie die je interesseert. Wat ligt jou het meest, waar wil jij aan bijdragen en het verschil maken?

Tijdens de open dagen helpen we je bij het maken van een juiste studiekeuze die aansluit bij jouw talenten, interesses en visie voor de toekomst. Welke opleiding je ook kiest, als je studeert aan de VU, ontwikkel je je talent en lever je een wetenschappelijke én maatschappelijke bijdrage.

Vooraanmelden is nu mogelijk met behulp van je Mijn Studiekeuze account. Met een vooraanmelding kom je op onze 'hou me op de hoogte' maillijst en brengen we je als eerste op de hoogte als de daadwerkelijke registratie voor de open dagen start. Dit zal in de loop van oktober zijn. Met een Mijn Studiekeuze account kun je ook makkelijk en snel aanmelden voor andere studiekeuze activiteiten of je favoriete opleidingen opslaan. 

Laat je inspireren door projecten met impact

Welke studie sluit aan bij jouw interesses?

Doe de check

Jij staat centraal tijdens de open dagen op onze campus. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2023 maak je kennis met de VU en onze bacheloropleidingen. Elke opleiding organiseert 1 of meerdere informatiesessies en is aanwezig op de verschillende informatiemarkten. Stel hier al je vragen aan studenten en docenten. Verder zijn er allerlei extra activiteiten, workshops en kan je van alles ontdekken over het studentenleven. We helpen je graag erachter te komen welke opleiding het best bij jou past!

Wat kun je allemaal verwachten?

   • Tijdens de open dag hebben we een programma met allerlei informatiesessies, workshops en rondleidingen
   • Start de dag bij de Kick Off in onze Aula. Hier vertellen we je meer over studeren aan de VU
   • Maak kennis met je favoriete opleiding(en) via de opleiding informatiesessies
   • Stel al je vragen aan onze studenten, docenten en medewerkers 
   • Proef de sfeer en ontdek de campus tijdens een rondleiding 
   • Volg een studiekeuze workshop en krijg hulp bij het maken van je studiekeuze
   • Kom meer te weten over alle dingen rondom studeren, zoals studieverenigingen, het cultuuraanbod en sport

Vooraanmelden VU Bachelordagen

Vooraanmelden is nu mogelijk met een Mijn Studiekeuze account. Log in met je eigen account of maak er één aan als je nog geen account hebt. Vervolgens zie je in Mijn Studiekeuze bij beschikbare activiteiten vooraanmelden voor de Bachelordagen staan. Na het vooraanmelden ontvang je hiervan een bevestiging in je mail. 

Let op: We plaatsen je met een vooraanmelding alleen op onze 'hou me op de hoogte' maillijst en brengen je als eerste op de hoogte als de daadwerkelijke registratie in de loop van oktober start. Een vooraanmelding alleen is namelijk niet genoeg om te kunnen deelnemen aan de open dagen.

Naast (voor)aanmelden voor de bachelordag kun je met een Mijn Studiekeuze account ook aanmelden voor andere studiekeuze activiteiten zoals Proefstuderen of je favoriete opleidingen opslaan.

Toegang tot Campus Online

Op zaterdag 11 februari 2023 vond de Online Bachelordag plaatst. Op ons online platform Campus Online vind je nog informatie, opleidingsvideo's en documenten van deze dag. In de Mijn Studiekeuze omgeving selecteer je deze activiteit om zo toegang te krijgen en op je gemak allerlei extra content en informatie te bekijken. 

Wil je meer weten?

Heb je vragen?

Bel +31 (0)20 59 85020 (ma t/m vr: 10.30 - 12.30 en 14.00 - 16.00). 

Stuur een e-mail naar studentenbalie@vu.nl

Of stuur een WhatsApp-bericht naar +31 (0)6 82548367. Vanwege Pinksteren zijn wij maandag 29 mei gesloten.