Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Creëer slimme techniek met maatschappelijke impact

Na de bachelor Creative Technology ontwerp en realiseer je oplossingen.

Ben je klaar met de studie Creative Technology, dan weet je van alles over onderwerpen die belangrijk zijn voor de toekomst van onze maatschappij. Jij kunt straks degene zijn die oplossingen ontwerpt √©n realiseert voor urban flooding, zodat iedereen droge voeten houdt als de zeespiegel stijgt. Wellicht ben jij het creatieve brein achter een nieuwe robot met emotioneel bewustzijn of ontwerp je een 3D-printer die een kunstheup produceert. Kortom: of je na deze bachelor kiest voor doorstuderen of voor de vele carri√®remogelijkheden, jouw werk heeft maatschappelijke impact! 

Wat kun je doen na je opleiding

Je gaat door met studeren

Na je bacheloropleiding Creative Technology kun je direct de arbeidsmarkt op gaan of je verder specialiseren met een masteropleiding. Aan de VU kun je doorstromen naar de master Artificial Intelligence. Aan UT kun je doorstromen naar de masters Interaction TechnologyEmbedded systemsData science.

Je gaat werken

Ben je alumnus Creatieve Technologie en wil je direct aan de slag, dan zijn er volop vacatures. Ga aan de slag als IT-trainee of innovatieontwikkelaar in een klein of groot bedrijf. Je kunt ook werken in productontwikkeling, communicatie of als webdesigner in een IT-bedrijf. Of je zou kunnen gaan werken in je eigen creatieve start-up.