Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Maak impact met tech en business

Hoe introduceer je duurzame of medische innovaties op de markt? Wat is de technische haalbaarheid van alternatieve brandstoffen? Heb je bètavakken in je pakket en ben je geïnteresseerd in business, dan is de Nederlandstalige bachelor Science, Business and Innovation wat voor jou.

Mooie combinatie van tech en business
Een unieke opleiding in Nederland waar je bètavakken, als natuurkunde, scheikunde en wiskunde, innovatietechnieken en business combineert. Je houdt je bezig met de thema’s duurzame energie en life science. Samen met je medestudenten werk je aan technologie en innovatieprojecten voor het bedrijfsleven. 

Waarom Science, Business and Innovation studeren aan de VU: 

  • Tech innovatieprojecten voor het bedrijfsleven: Samen met andere studenten werk je aan actuele projecten voor echte bedrijven.
  • Tevreden studenten: 81% van de studenten stroomt door naar het tweede jaar. Er is dan ook een goede persoonlijke studiebegeleiding van studenten.
  • Ook een master Science, Business and Innovation: Je kunt je nog meer verdiepen door de goed aangeschreven master op de VU te volgen.
  • Uitstekende baankansen: Je hebt uitstekende baankansen bij organisaties en bedrijfsleven, zoals bij DSM, Eneco, en Gemeente Amsterdam.
  • Alle vakken op één campus: Je volgt je colleges en werkgroepen op één campus. Waar je ook gezellig met medestudenten je vrije tijd kunt besteden.

Science, Business and Innovation in 1 minuut

Bachelor student Eva Heslenfeld aan het woord over haar studie Science, Business and Innovation. “Het was de combinatie tussen exacte wetenschap, bedrijfskunde en organisatiewetenschappen die mij aantrok naar de studie. Ik had op de middelbare school een bètaprofiel, maar wist al snel dat een pure bètastudie niks voor mij was. Ik wilde een studie die mij niet alleen wetenschappelijke kennis leerde, maar me ook meteen liet zien hoe ik deze kon toepassen.”

Ontdek de studie-inhoud

Verander je wereld, studeer Science, Business and Innovation

Studeren aan de VU