Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Maak het verschil met innovatieve oplossingen

Science, Business and Innovation

Wat is de brandstof van de toekomst? De introductie van een nieuw geneesmiddel kost honderden miljoenen euro’s. Hoe kan dit efficiënter? Hoe zetten we nog meer in op duurzame energie met windturbines? Hoe kun je de zorg op afstand voor patiënten vormgeven in medische apps?

Tijdens de bachelor Science, Business & Innovation houd jij je bezig met innovaties op het gebied van duurzame energie en in de zorg voor gezondheid en levensstijl. Deze opleiding biedt een uitstekende combinatie van exacte wetenschap, sociale wetenschap en bedrijfskunde. 

Ontdek jouw studie Science, Business & Innovation

Ontdek jouw studie Science, Business & Innovation

Als student Science, Business & Innovation ben je geïnteresseerd in de technische, economische en maatschappelijke kant van nieuwe producten en processen. Niet alleen de techniek (Science & Innovation) maar ook de vraag van de consument en financiële haalbaarheid (Business) staan centraal in projecten die voor de mens en maatschappij goed zijn. De opleiding past ook bij de focus van de Vrije Universiteit Amsterdam op duurzaamheid. De VU is bijvoorbeeld uitgeroepen tot de tweede universiteit wereldwijd in strijd tegen klimaatverandering. 

Science, Business & Innovation heeft daarnaast het bijzonder kwaliteitskenmerk ‘ondernemen’ ontvangen van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Dit betekent dat de studie studenten helpt om ondernemend en proactief te gaan denken en handelen en later misschien zelf wel ondernemer te worden en in te springen op de kansen die zich voordoen in de markt. Tijdens de opleiding loop je ook stage bij een door jou uitgekozen bedrijf.

Ontdek de studie-inhoud
Twee studenten vergelijken notities op de laptop en mobiele telefoon

Verander je wereld, studeer Science, Business and Innovation