Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Maak het verschil met innovatieve oplossingen

Science, Business and Innovation

Weet jij hoe je van een idee naar het bieden van meerwaarde komt? Wil jij op basis van wetenschappelijke, economische en sociale inzichten een bijdrage leveren aan slimme en innovatieve technologische ontwikkelingen voor een betere wereld?

Iedere dag bedenken wetenschappers nieuwe oplossingen voor uitdagende obstakels, maar die zijn helaas niet altijd haalbaar. Tijdens de Bachelor Science, Business and Innovation leer je technologische oplossingen te doorgronden en uit te rollen. 

Ontdek jouw studie Science, Business and Innovation

Ontdek jouw studie Science, Business and Innovation

Tijdens de bachelor Science, Business and Innovation aan de Vrije Universiteit Amsterdam houd je je bezig met de uitdagingen van de samenleving, onderzoek je de haalbaarheid van nieuwe concepten en technologieën en bedenk je creatieve technologische oplossingen op het gebied van duurzaamheid & energie en life & health. Je leert om met een wetenschappelijke, maatschappelijke én economische bril naar de wereld en onze toekomstige samenleving te kijken. 

Duurzaamheid oftewel Science for Sustainability is een thema waarbij meerdere faculteiten van de VU betrokken zijn, zo ook de bachelor SBI. De VU is uitgeroepen tot de tweede universiteit wereldwijd in strijd tegen klimaatverandering.

Ontdek de studie-inhoud
Elvin Lodder