Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Creëer slimme techniek met maatschappelijke impact

Wat gebeurt er als je muziek aan een boek toevoegt? Kan technologie helpen bij het verminderen van chronische pijnklachten?

Stel jij dit soort vragen? Dan is onze Bachelor of Science Creative Technology aan de Vrije Universiteit Amsterdam de juiste keuze. Tijdens deze bachelor werk je aan innovatieve technische oplossingen om de problemen van vandaag op te lossen.

Creative Technology is een samenwerking tussen VU Amsterdam en de Universiteit Twente. Na het succesvol afronden van je bachelor krijg je een diploma van de Universiteit Twente, een van de vier technische universiteiten in Nederland.

Ontdek jouw studie Creative Technology

Tijdens de bachelor Creative Technology leer je de nieuwste slimme technologie te ontwikkelen en in te zetten om onze samenleving te voorzien van oplossingen die bijdragen aan een betere toekomst. In de vele projecten ontwikkel je technische kennis en vaardigheden, naast deskundigheid over de invloed van media en technologie op mensen, design en creatieve processen. Op basis van uitgebreide kennis uit de informatica en elektrotechniek doorloop je het hele creatieproces: van het in kaart brengen van de vraag tot het maken van een werkend prototype en het testen daarvan met gebruikers.

Ontdek de programmainhoud

Studeren aan de VU