Cursus Actualiteiten migratierecht

Lees hier alle praktische informatie die relevant is voor de cursus Actualiteiten migratierecht.

Donderdag 15 december 2022. Gaat zeker door!

09.30 - 17.00 uur college.

Prijs
€ 540,- inclusief digitaal cursusmateriaal en catering. Geen BTW. Deze prijs geldt voor zowel de online variant via Zoom als ook de fysieke variant op de VU. Dit komt omdat voor beide varianten specifieke aanpassingen nodig zijn (een grotere zaal en koffie/thee voor fysiek onderwijs, meer technische ondersteuning en apparatuur bij online onderwijs).

Bent u lid van de Pratizijns-sociëteit? Dan komt u in aanmerking voor korting. Bekijk hier onze actuele kortingen. Wilt u gebruik maken van deze korting, geef dit dan aan in het daarvoor bestemde veld op het inschrijfformulier.

Locatie
Hybride. Omdat er grote vraag is naar zowel cursussen online als ook cursussen op de VU, zullen de cursussen van de VU Law Academy in het najaar van 2022 allemaal hybride worden aangeboden. Dit betekent dat u als cursist kunt kiezen of u de cursus live op de VU of live online via Zoom volgt. U maakt uw voorkeur kenbaar (live op de VU of live online via Zoom) via een veld op het inschrijfformulier.

Let op: indien zich minder dan 5 cursisten opgeven voor de fysieke variant, behoudt de VU Law Academy zich het recht voor om de cursus alleen online aan te bieden. We laten u dit tijdig voor de start van de cursus weten.

Cursusleider
Younous Arbaoui, Assistent professor, Centrum voor Migratie- en Vluchtelingenrecht van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Doelgroep
De cursus is gericht op advocaten en rechtshulpverleners in vreemdelingen- en migratiezaken en juristen werkzaam bij NGO’s. De uitspraken en literatuur zijn daar dan ook op toegesneden. De cursus is ook toegankelijk voor andere academici, die door opleiding of werkervaring deze cursus op juridisch academisch niveau kunnen volgen.

Basis/Verdieping (enige basiskennis vereist).

Punten
NOvA 6 PO

Kwaliteitsgarantie
De VU Law Academy is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

Gerelateerd aanbod:

Meer informatie over deze cursus

Resultaat

Accreditaties

Contact en meer informatie

Heeft u vragen over deze cursus?

Neem contact op met Ilse Herweijer, medewerker cursistenadministratie via vulaw@vu.nl
Of bel ons op: 020-598 62 55 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00).

Ben je student van een bachelor- of masteropleiding aan de VU en heb je vragen aan een docent of je faculteit?
Neem dan contact op met de studentenbalie van de VU

Deze cursus incompany volgen?

E Wij kunnen deze cursus toespitsen op uw wensen. Neem hiervoor contact op met Ireen Schouten, opleidingsmanager incompany cursussen via i.schouten@vu.nl

T 020-598 62 55 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00).

Kijk op 'Coronavirus: updates' voor alle updates omtrent coronamaatregelen aan de VU Amsterdam.
Kijk op 'Informatie over fysiek en online onderwijs bij VULaw' voor informatie over hoe wij ons onderwijs aanbieden.

Ilse Herweijer foto
Portretfoto Ireen Schouten