Cursus Actualiteiten vluchtelingenrecht

Na het volgen van deze cursus bent u volledig op de hoogte de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het (inter)nationale vluchtelingenrecht.

De cursist krijgt een overzicht van de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het Nederlandse, Europese en internationale vluchtelingenrecht. Bovendien wordt een verdiepende analyse van deze ontwikkelingen gegeven. Daarnaast krijgen cursisten van docenten, maar ook van elkaar, handvatten om met nieuwe ontwikkelingen om te gaan.

• u bent volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het (inter)nationale vluchtelingenrecht
• u bent volledig op de hoogte van de belangrijkste jurisprudentie
• u kunt de nieuw verworven inzichten rechtstreeks in uw praktijk toepassen.

Reacties van cursisten
“De cursus was prettig, vlot, prikkelend, informatief en praktisch!”
“Wat me het meeste aansprak was de interactie. We bespraken vragen als: Waar loopt men in de praktijk tegen aan? Welke kansen en mogelijkheden zijn er?”

Meer informatie over deze cursus
Data, kosten en contact

Contact en meer informatie

Heeft u vragen over deze cursus?

Neem contact op met Ilse Herweijer, medewerker cursistenadministratie via vulaw@vu.nl
Of bel ons op: 020-598 62 55 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00).

Ben je student van een bachelor- of masteropleiding aan de VU en heb je vragen aan een docent of je faculteit?
Neem dan contact op met de studentenbalie van de VU

Deze cursus incompany volgen?

E Wij kunnen deze cursus toespitsen op uw wensen. Neem hiervoor contact op met Ireen Schouten, opleidingsmanager incompany cursussen via i.schouten@vu.nl

Kijk op 'Coronavirus: updates' voor alle updates omtrent coronamaatregelen aan de VU Amsterdam.
Kijk op 'Informatie over fysiek en online onderwijs bij VULaw' voor informatie over hoe wij ons onderwijs aanbieden.

Ilse Herweijer foto
Portretfoto Ireen Schouten