Cursus Actualiteiten vluchtelingenrecht

In deze cursus komen de meest actuele ontwikkelingen in het vluchtelingenrecht aan de orde.

Op de hoogte blijven van de relevante ontwikkelingen op het gebied van het vluchtelingenrecht? Volg deze cursus en u bent weer helemaal bij. In deze cursus bespreken echte kenners de belangrijkste ontwikkelingen aan de hand van de meest recente jurisprudentie. Tevens wordt stilgestaan bij nieuwe (en op handen zijnde) wetgeving.

Voor wie is deze cursus?
De cursus is gericht op advocaten en rechtshulpverleners in vreemdelingen- en migratiezaken en juristen werkzaam bij NGO’s. De uitspraken en literatuur zijn daar dan ook op toegesneden. De cursus is ook toegankelijk voor andere academici, die door opleiding of werkervaring deze cursus op juridisch academisch niveau kunnen volgen.

Meer informatie over deze cursus
Resultaat
Data, kosten en contact

Accreditaties

Contact en meer informatie

Heeft u vragen over deze cursus?

Neem contact op met Ilse Herweijer, medewerker cursistenadministratie via vulaw@vu.nl
Of bel ons op: 020-598 62 55 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00).

Ben je student van een bachelor- of masteropleiding aan de VU en heb je vragen aan een docent of je faculteit?
Neem dan contact op met de studentenbalie van de VU

Deze cursus incompany volgen?

E Wij kunnen deze cursus toespitsen op uw wensen. Neem hiervoor contact op met Ireen Schouten, opleidingsmanager incompany cursussen via i.schouten@vu.nl

Kijk op 'Coronavirus: updates' voor alle updates omtrent coronamaatregelen aan de VU Amsterdam.
Kijk op 'Informatie over fysiek en online onderwijs bij VULaw' voor informatie over hoe wij ons onderwijs aanbieden.

Ilse Herweijer foto
Portretfoto Ireen Schouten