Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Zomerprogramma 2024 HOVO Amsterdam

28 maart 2024
Het nieuwe zomerprogramma van HOVO staat online!

Boordevol inspirerende cursussen en studiedagen op de VU-campus en ook enkele zomerse excursies en cursussen op locatie. In boeiende colleges delen bekende HOVO-docenten graag hun kennis en expertise met u. 

Kies in juli en augustus bijvoorbeeld uit: Inleiding in de iconografie, Naziroofkunst, Rusland, Armenië en Georgië, Leipzig en Dresden, De toekomst van het toerisme, India, Shakespeare’s Much Ado about Nothing, Nanolithografie, Migratie, Psychologie van emoties, Freud, De pianosonates van Beethoven, Filosofie lezen, Evolutie van planten, Land-Art in de polder, Goed leven met de aarde, Gezelschapsleven in 17e en 18e-eeuw Amsterdam, Kritisch denken, Habermas en een wandelcollege rond Nietzsche.

Bekijk hier het volledige cursusaanbod van HOVO Amsterdam, inclusief alle nieuwe cursussen die starten in mei, juni, juli en augustus. 

Of bekijk het aanbod gesorteerd op datum.
U kunt ook bladeren door de online HOVO zomergids 2024

Meer informatie

Ga naar de pagina Praktische informatie en contact voor informatie over aanmelding, annuleren, MijnHOVO, voorzieningen en bereikbaarheid van de VU campus, en andere praktische zaken.