Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Studiekeuzecheck RCH

De VU vindt het belangrijk dat je een studie kiest die goed bij je past! Een studie waarvan je weet wat er van je verwacht wordt om succesvol te zijn, maar ook andersom: dat jij een volledig beeld hebt van wat jij van de opleiding kunt verwachten.

Naast het oriƫnteren op de website, het bezoeken van voorlichtingsdagen en proefstuderen, helpt VU Studiekeuzecheck je bij het maken van de goede keuze. Door te checken of je de juiste keuze hebt gemaakt, vergroot je de kans om uiteindelijk je opleiding succesvol te doorlopen.

VU Studiekeuzecheck is een onderdeel van de aanmeldprocedure en bestaat bij de bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid en Notarieel Recht uit twee onderdelen. Het invullen van de verplichte digitale Studiekeuzecheck vragenlijst en de niet verplichte VU Studiekeuzecheck activiteit. Actuele informatie over data en de uitnodigingsprocedure, lees je op de opleidingspagina van Rechtsgeleerdheid en Notarieel Recht. Algemene informatie over VU Studiekeuzecheck en een stappenplan voor aanmelden, vind je op de pagina van VU Studiekeuzecheck.

Voor Criminologie geldt 100% selectie en is er geen VU Studiekeuzecheck activiteit. Lees alles over hun aanmeldprocedure. Voor Law in Society is er ook geen VU Matchingsactiviteit, lees meer over de aanmeldprocedure van Law in Society

Heb je nu al vragen, neem dan contact op met studiekeuzecheck.rechten@vu.nl