Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Aanbestedingsrecht VU Law Academy: onontbeerlijke kennisupdate

Leergang Verdieping aanbestedingsrecht voor inkopers

Lees hier alle praktische informatie die relevant is voor de leergang verdieping Aanbestedingsrecht voor inkopers.

Start
De leergang start 16 september 2021. De leergang gaat gegarandeed door.

Data bijeenkomsten
De 6 bijeenkomsten vinden plaats op donderdag 16 september, 30 september, 14 oktober, 4 november, 18 november en 2 december 2021. Het examen staat online op 9 december voor 9.00 uur en dient uiterlijk 10 december voor 17.00 uur op Canvas ingeleverd te worden. Op 10 maart 2022 is van 15.00 - 17.00 uur de diploma-uitreiking.
Data onder voorbehoud van wijzigingen.

Inschrijven
Via het online inschrijfformulier. Kunt u op het inschrijfformulier aangeven welke van de vereiste vooropleidingen (leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers, de leergang Aanbestedingsrecht (voor 2013), NEVI 2 Publiek opleiding of de post-hbo opleiding Aanbesteden voor Gevorderden van Conducto) u heeft gevolgd? Als u de entreetoets wilt maken, kunt u dit ook aangeven op het inschrijfformulier.

Locatie
Onze leergangen bieden wij in het najaar fysiek aan op de VU in Amsterdam, zolang de maatregelen van het RIVM dit toelaten. Uit onderzoek onder onze cursisten is gebleken dat de behoefte aan fysiek onderwijs zeer groot is, omdat dit de interactie ten goede komt.
De docenten geven dan ook er de voorkeur aan dat u bij alle colleges op locatie aanwezig bent.
Indien u om een bepaalde reden een college niet op locatie kunt volgen, kunt u het college live online via Zoom volgen. Als u hiervan gebruik wilt maken, dan dient u dit bij voorkeur uiterlijk 1 week voor het betreffende college aan ons door te geven via vulaw@vu.nl.
Bekijk hier alle informatie rondom fysiek en online onderwijs

Planning
Bekijk planning najaar 2021 met data, docenten en college onderwerpen.

Cursusleiders
Mr. Sophie Prent, docent-onderzoeker Privaatrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
Prof. mr. Chris Jansen, Chris Jansen is hoogleraar privaatrecht en co-director van het Centre for Public Contract Law & Governance (CPC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam en raadsheer-plaatsvervanger in het Hof ’s-Hertogenbosch en het Hof Den Haag.

Docenten
Een overzicht met alle vaste docenten die betrokken zijn bij de leergang treft u aan in de planning najaar 2021.
 
Groepsgrootte
Maximaal 25.

Prijs
€ 2.175,- (prijs 2021). Dit is inclusief cursusmateriaal, consumpties en examengelden. Deze opleidingskosten zijn vrijgesteld van btw. Bekijk hier onze actuele kortingen. De kosten voor het afnemen van de entreetoets bedragen €75,- (geen btw). Indien u voor de toets slaagt, kunt u deelnemen aan de eerstvolgende leergang Verdieping aanbestedingsrecht voor inkopers. U krijgt bij het succesvol afleggen van de entreetoets €100,- korting op de leergang. 

Literatuur
U ontvangt van de VU Law Academy al het onderwijsmateriaal. Dit bestaat uit verdiepende literatuur (artikelen uit tijdschriften), relevante jurisprudentie van de overheidsrechter en adviezen van de CvAE en de te bestuderen casusposities. Hand-outs van presentaties ontvangt u digitaal op Canvas. 

Examen
Het examen zal bestaan uit het uitwerken van een casus met een aantal vragen. Deze vragen kunt u thuis beantwoorden en vervolgens digitaal naar de VU Law Academy opsturen. Hiervoor heeft u twee dagen de tijd.

Diploma
U ontvangt een diploma als u voor het schriftelijk examen een voldoende heeft behaald en een substantiële bijdrage heeft geleverd aan de twee groepsopdrachten. De werkwijze bij de groepsopdrachten wordt voor aanvang van de leergang bekend gemaakt.

Herkansing
Voor het examen geldt een herkansingsmogelijkheid. Een kandidaat heeft in het kader van zijn deelname aan de leergang recht op twee herkansingen. Voor de eerste herkansing worden geen extra kosten in rekening gebracht. Voor de tweede herkansing van een eindtentamen/examen wordt € 150,- in rekening gebracht.

Digitale leeromgeving
Het onderwijs wordt ondersteund door de digitale leeromgeving Canvas. Hierop vindt u aanvullingen op literatuur, PowerPoint-presentaties en andere relevante informatie. Zo blijft u op de hoogte. Ook kunt u via de digitale leeromgeving contact leggen met medecursisten en de cursusleiding.

Gerelateerd aanbod

Meer informatie over deze leergang
Inleiding
Inhoud
Resultaat

Veelgestelde vragen

Accreditaties

Contact en meer informatie

Inhoudelijke vragen

Heeft u na het lezen van de informatie op deze site nog vragen over de inhoud of opzet van de leergang? Neem dan contact op met de coördinator van deze leergang, Branka Dasović via b.dasovic@vu.nl

Of bel Branka op 020-598 36 12.

Ben je student van een bachelor- of masteropleiding aan de VU en heb je vragen aan een docent of je faculteit?
Neem dan contact op met de studentenbalie van de VU

Praktische vragen

Heeft u vragen over plaatsing of betaling? Bel of mail dan naar Ilse Herweijer via vulaw@vu.nl

Of bel ons op 020-598 62 55.

Kijk op 'Coronavirus: updates' voor alle updates omtrent coronamaatregelen aan de VU Amsterdam.
Kijk op 'Informatie over fysiek en online onderwijs bij VULaw' voor informatie over hoe wij ons onderwijs aanbieden.

Contactpersoon

Branka Dasovic pasfoto
Ilse Herweijer foto