Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Aanbestedingsrecht VU Law Academy: onontbeerlijke kennisupdate

Leergang Verdieping aanbestedingsrecht voor inkopers

Bent u inkoopprofessional of heeft u regelmatig te maken met inkoop-en aanbestedingsprocessen en wilt u zich verdiepen op het gebied van aanbestedingsrecht? De leergang Verdieping aanbestedingsrecht voor inkopers geeft een verdere verdieping van meer complexe en voor de praktijk belangrijke vraagstukken. De leergang sluit direct aan op de behoeften van inkoopprofessionals.

Deze interactieve leergang zal dit najaar fysiek georganiseerd worden indien de richtlijnen van het RIVM en de VU dit toelaten.

De leergang Verdieping Aanbestedingsrecht voor inkopers bouwt voort op de leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers van de VU Law Academy.

Doelgroep en toelatingseisen
De leergang is toegankelijk voor niet-juristen die de leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers of de leergang Aanbestedingsrecht (voor 2013) hebben gevolgd. Tevens krijgt u met een afgeronde post-hbo opleiding Aanbesteden voor Gevorderden van Conducto en een afgeronde NEVI 2 Publiek opleiding direct toegang tot deze leergang indien u ter bewijs hiervan bij uw aanmelding het certificaat/ diploma van deze opleiding toestuurt. Ook andere vooropleidingen geven mogelijk toegang tot deze leergang. Dit wordt beoordeeld aan de hand van het cv welke u kunt toesturen aan: vulaw@vu.nl.

Entreetoets
De leergang is ook toegankelijk voor deelnemers die bovenstaande opleidingen niet hebben gevolgd, maar denken door opleiding en werkervaring voldoende theoretische kennis te hebben om deze verdiepende leergang succesvol te kunnen volgen. U moet dan eerst een entreetoets met goed gevolg afleggen. Deze toets betreft het examen dat wordt gemaakt ter afronding van de leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers. Zo kunnen wij toetsen of u over voldoende voorkennis beschikt om de verdiepingsleergang met succes te kunnen volgen. De toets bestaat uit een aantal casussen waarover (open) vragen worden gesteld. De kosten voor het afnemen van de entreetoets bedragen €75,- (geen btw). Indien u voor de toets slaagt, kunt u deelnemen aan de eerstvolgende leergang Verdieping aanbestedingsrecht voor inkopers. U krijgt bij het succesvol afleggen van de entreetoets €100,- korting op de leergang. 

Wilt u meer informatie over de entreetoets ontvangen of wilt u zich hiervoor aanmelden? Neem dan contact op met de VU Law Academy, via 020-598 6255 of vulaw@vu.nl.

Meer informatie over deze leergang
Inhoud
Resultaat
Data, kosten en contact

Accreditaties

Contact en meer informatie

Inhoudelijke vragen

Heeft u na het lezen van de informatie op deze site nog vragen over de inhoud of opzet van de leergang? Neem dan contact op met de coördinator van deze leergang, Branka Dasović via b.dasovic@vu.nl

Of bel Branka op 020-598 36 12.

Ben je student van een bachelor- of masteropleiding aan de VU en heb je vragen aan een docent of je faculteit?
Neem dan contact op met de studentenbalie van de VU

Praktische vragen

Heeft u vragen over plaatsing of betaling? Bel of mail dan naar Ilse Herweijer via vulaw@vu.nl

Of bel ons op 020-598 62 55.

Kijk op 'Coronavirus: updates' voor alle updates omtrent coronamaatregelen aan de VU Amsterdam.
Kijk op 'Informatie over fysiek en online onderwijs bij VULaw' voor informatie over hoe wij ons onderwijs aanbieden.

Contactpersoon

Branka Dasovic pasfoto
Ilse Herweijer foto