Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Aanbestedingsrecht VU Law Academy: onontbeerlijke kennisupdate

Leergang Verdieping aanbestedingsrecht voor inkopers

Bent u inkoopprofessional of heeft u regelmatig te maken met inkoop-en aanbestedingsprocessen en wilt u zich verdiepen op het gebied van aanbestedingsrecht? De leergang Verdieping aanbestedingsrecht voor inkopers geeft een verdere verdieping van meer complexe en voor de praktijk belangrijke vraagstukken. De leergang sluit direct aan op de behoeften van inkoopprofessionals.

De leergang Verdieping Aanbestedingsrecht voor inkopers bouwt voort op de leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers van de VU Law Academy.

Doelgroep en toelatingseisen
De leergang is toegankelijk voor niet-juristen die de leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers of de leergang Aanbestedingsrecht (voor 2013) hebben gevolgd. Tevens krijgt u met een afgeronde post-hbo opleiding Aanbesteden voor Gevorderden van Conducto of een afgeronde NEVI 2 Publiek opleiding direct toegang tot deze leergang indien u ter bewijs hiervan bij uw aanmelding het certificaat/ diploma van deze opleiding toestuurt. Ook andere vooropleidingen geven mogelijk toegang tot deze leergang. Dit wordt beoordeeld aan de hand van het cv welke u kunt toesturen aan Monique Becker via m.becker@vu.nl of 020-598 36 94.

Entreetoets
De leergang is ook toegankelijk voor deelnemers die bovenstaande opleidingen niet hebben gevolgd, maar denken door opleiding en werkervaring voldoende theoretische kennis te hebben om deze verdiepende leergang succesvol te kunnen volgen. U moet dan eerst een entreetoets met goed gevolg afleggen. Deze toets betreft het examen dat wordt gemaakt ter afronding van de leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers. Zo kunnen wij toetsen of u over voldoende voorkennis beschikt om de verdiepingsleergang met succes te kunnen volgen. De toets bestaat uit een aantal casussen waarover (open) vragen worden gesteld. De kosten voor het afnemen van de entreetoets bedragen €75,- (geen btw). Indien u voor de toets slaagt, kunt u deelnemen aan de eerstvolgende leergang Verdieping aanbestedingsrecht voor inkopers. U krijgt bij het succesvol afleggen van de entreetoets €100,- korting op de leergang. 

Wilt u meer informatie over de entreetoets ontvangen of wilt u zich hiervoor aanmelden? Neem dan contact op met de VU Law Academy, via 020-598 6255 of vulaw@vu.nl.

Meer informatie over deze leergang
Inhoud
Resultaat
Data, kosten en contact

Accreditaties

De leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers in een notendop

Cursusleider prof. mr. Chris Jansen vertelt over de leergang Verdieping aanbestedingsrecht voor inkopers.

Contact en meer informatie

Inhoudelijke vragen

Heeft u na het lezen van de informatie op deze site nog vragen over de inhoud of opzet van de leergang? Neem dan contact op met de coördinator van deze leergang, Monique Becker via m.becker@vu.nl

Of bel Monique Becker op 020-598 36 94

Ben je student van een bachelor- of masteropleiding aan de VU en heb je vragen aan een docent of je faculteit?
Neem dan contact op met de studentenbalie van de VU

Praktische vragen

Heeft u vragen over plaatsing of betaling? Bel of mail dan naar Ilse Herweijer via vulaw@vu.nl

Of bel ons op 020-598 62 55.

Kijk op 'Informatie over fysiek en online onderwijs bij VULaw' voor informatie over hoe wij ons onderwijs aanbieden.

Contactpersoon

Monique becker foto
Ilse Herweijer foto