Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Verrijk je vak met VU voor Professionals

Met de opleidingen van VU voor Professionals doe je niet alleen kennis op. Je vergroot daarmee ook je betrokkenheid en impact op de wereld om je heen.

Misschien ben je een accountant of jurist. Een beleidsmedewerker of docent. Of een andere professional. Je bent goed in je vak. Je kent de regels en haalt je targets. Ziet winstkansen en aftrekposten. Maar je wilt ook de mensen achter de cijfers zien. Verder kijken dan kosten en opbrengsten. Iets betekenen voor de wereld, voorbij de winst. Dan zijn de opleidingen en cursussen van VU voor Professionals iets voor jou. Die gaan verder dan carrièrekansen of salarisvooruitzichten. Die bieden je de verrijking die past bij de grote vraagstukken van onze tijd.

Opleidingen van VU voor Professionals volg je naast je werk. Van compacte cursussen tot uitgebreide deeltijdstudies: er is altijd een opleiding die past bij jouw mogelijkheden en behoeften. Welke opleiding of cursus past bij jou? Bekijk hier ons uitdagende aanbod.

Mis onze podcasts niet
In de VU voor Professionals podcastserie slaan we een brug tussen het perspectief van de wetenschap en de organisatiepraktijk. Academici van de VU en professionals uit het bedrijfsleven of de publieke sector gaan met elkaar in gesprek en geven verdieping aan uiteenlopende maatschappelijke thema’s.

Podcast 1: Data, van blackbox naar begrip (Sprekers: Frans Feldberg, hoogleraar Data-Driven Business Innovation, en Ralf de Haan, directeur Data & Analytics Pon).
Podcast 2: De eenheid achter de tweedeling (Sprekers: Jacquelien van Stekelenburg, hoogleraar Sociale verandering en conflict en Marieke Hoffman, Projectleider Stedelijk Strategieteam bij de gemeente Amsterdam).
Podcast 3: Diversiteit echt laten werken in organisaties (Sprekers: prof. dr. Karen van Oudenhoven-van der Zee, MKAT programmaleider, Marjolein ten Hoonte, Randstad Groep Nederland en Akbar Abawi, PostNL).
Podcast 4: Op weg naar een eerlijke topsport (Sprekers: prof. mr. Marjan Olfers, hoogleraar Sport en Recht, en Jill Holterman, Olympisch langeafstandsloopster).
Podcast 5: Grip op ondermijning en perspectief voor jongeren (Sprekers: prof. dr. Hans Boutellier, bijzonder hoogleraar Polarisatie & Veerkracht en Nabil el Malki, Mede-oprichter/directeur - Presikhaaf University).
Podcast 6: Jezelf redden met taal (Sprekers: dr. Roel van Steensel, Bijzonder hoogleraar leesgedrag en Sylvia de Groot Heupner, directeur Het Begint met Taal).

Ga naar de homepage van VU voor Professionals.

VU voor Professionals informatiesessies

Laat je inspireren, kom naar de Open Avonden!

Verrijk je vak met VU voor Professionals

Verrijk je vak met VU voor Professionals

Wie het hele plaatje ziet, kan meer doen voor de maatschappij. Verrijk je vak met nieuwe invalshoeken. 

Check onze opleidingen

Heb je vragen of persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op

Stuur een e-mail naar professionals@vu.nl