Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

MBA's

VU School of Business and Economics biedt professionals die in deeltijd een MBA willen volgen meerdere opties.

Deeltijd MBA in International Business

Join our community of change-makers: Vooruitstrevend, coƶperatief en toekomstgericht. Met een geheel eigen benadering helpt onze MBA in International Business jou om je ambities waar te maken. Je ontwikkelt je met behulp van nieuwe kennis, ondernemend denken en holistische perspectieven tot een leider die impact weet te maken.

Omdat veranderingen zich snel opvolgen in de wereld van nu en conventionele manieren van leidinggeven niet meer volstaan, kiezen wij voor een andere aanpak. Je verwerft niet alleen de benodigde vaardigheden en kennis om de grote uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan, maar ontwikkelt ook de mentaliteit van een leider die klaar is om een succesvolle en verantwoordelijke toekomst tegemoet te gaan.


Deeltijd Executive MBA: Leading with Purpose

Wij zijn allemaal op zoek naar antwoorden in de onzekere wereld van vandaag. Bij de VU helpen we jou op je weg naar de antwoorden. Speciaal voor baanbrekende leiders die hun doel en ambities willen ontdekken en ontwikkelen om zo de wereld een beetje beter en mooier te maken.

Onze Executive MBA: Leading with Purpose gaat helemaal over het creƫren van kennis en samenwerking om de grote, uitdagende vraagstukken van vandaag en morgen aan te pakken. De opleiding reikt je de tools aan om je te ontwikkelen tot een vooruitstrevende en doelgerichte leider.


De MBA in International Business en Executive MBA: Leading with Purpose zijn meer dan opleidingen. Ze zijn een kans en een uitdaging om je aan te sluiten bij een vooruitstrevende gemeenschap en een ambitieuze veranderaar te worden, toegerust om de wereld vooruit te helpen. Join our community of change-makers!

Wat zeggen onze alumni?

Meer weten?

Neem contact op!

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Contactpersoon

Aki Voudigaris