Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

MBA

VU School of Business and Economics biedt professionals die in deeltijd een MBA willen volgen meerdere opties.

MBA's bij VU School of Business and Economics 

Dit najaar starten twee MBA opleidingen:

 • MBA in International Business
  Join our community of change-makers! Vooruitstrevend, coƶperatief, toekomstgericht: met een geheel eigen benadering helpt onze MBA in International Business je om jouw ambities waar te maken. Je ontwikkelt je met behulp van nieuwe kennis, ondernemend denken en holistische perspectieven tot een leider die impact weet te genereren.

  Omdat veranderingen zich snel opvolgen in de wereld van nu en conventionele manieren van leidinggeven niet meer volstaan, kiezen wij voor een andere aanpak. Je zult niet alleen de vaardigheden en kennis opdoen die nodig zijn om de grote uitdagingen van vandaag en morgen aan te pakken, maar ook de mentaliteit om je te ontwikkelen tot een leider die kansen omarmt, klaar om een succesvolle en verantwoordelijke toekomst tegemoet te gaan.

  De MBA in International Business is meer dan een opleiding. Het is een kans en een uitdaging om je aan te sluiten bij een vooruitstrevende gemeenschap en een ambitieuze veranderaar te worden, toegerust om de wereld vooruit te helpen. Join our community of change-makers!
 • MBA Leading with purpose
  Wij zijn allemaal op zoek naar antwoorden in de onzekere wereld van vandaag. Bij de VU helpen we jou op je weg naar de antwoorden. Speciaal voor baanbrekende leiders die hun doel (purpose) en ambities willen ontdekken en ontwikkelen om zo de wereld een beetje beter en mooier te maken.

  Onze Executive MBA: Leading with Purpose, gaat helemaal over het creƫren van kennis en samenwerking om de grote, uitdagende vraagstukken van vandaag en morgen aan te pakken. De opleiding reikt je de tools aan om je te ontwikkelen tot een vooruitstrevende en doelgerichte leider.

  De EMBA: Leading with Purpose is meer dan een opleiding. Het is een kans en een uitdaging om je aan te sluiten bij een vooruitstrevende gemeenschap en een ambitieuze veranderaar te worden, toegerust om de wereld vooruit te helpen. Join our community of change-makers!