Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

VU voor professionals informatiesessies

Met de opleidingen van VU voor Professionals doe je niet alleen kennis op. Je vergroot daarmee ook je betrokkenheid en impact op de wereld om je heen.

Wil je meer weten over onze opleidingen voor professionals? We organiseren regelmatig informatiesessies, zowel online als op de VU. Ga in gesprek met onze docenten en laat je inspireren!

School of Business and Economics
Met een executive opleiding van de School of Business and Economics van de VU kies je voor innovatief en ambitieus onderwijs met een betekenisvolle impact op de economische, maatschappelijke en mondiale uitdagingen van de wereld van vandaag. Ontdek het aanbod aan deeltijd opleidingen (MBA’s, parttime Masters en postgraduate opleidingen) op het gebied van Accounting & Control, Finance, Audit & Compliance, Business Analytics & IT, Marketing, Management & Leadership en Coaching & Professionele Vaardigheden. Meld je aan voor de Open Avond op 16 november en 21 november (online)!

VU Law Academy
Voor advocaten en juristen heeft de VU Law Academy ieder voor- en najaar een divers aanbod postacademische juridische cursussen, leergangen, masterclasses en lezingen. Bekijk wanneer de volgende informatiesessies gepland staan.

VU Centre for Teaching & Learning
Het VU Centre for Teaching & Learning biedt opleidingen, trainingen, coaching en advies voor professionals in het hoger onderwijs. Bekijk hoe je in contact kunt komen voor meer informatie.

Lerarenacademie
Bij de Lerarenacademie van de VU word je leraar in het voortgezet onderwijs met een eerstegraads of tweedegraads lesbevoegdheid. Daarnaast verzorgt de lerarenacademie deeltijd opleidingen, cursussen, begeleiding en maatwerk voor professionals die al werkzaam zijn het primair of voortgezet onderwijs. Bekijk hoe je in contact kunt komen voor meer informatie.

Meer informatie over het onderwijs voor professionals van de Vrije Universiteit Amsterdam

Heb je vragen of persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op

Stuur een e-mail naar professionals@vu.nl