Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

De VU-opleiding tot RA geeft richting

Hbo, bachelor of master op zak? Met onze op maat gemaakte trajecten staan voor elke student met passie voor het accountantsvak onze deuren wagenwijd open.

De VU-opleiding tot Registeraccountant geeft een vliegende start óf een nieuwe impuls aan jouw carrière. Bij de VU-opleiding tot RA studeer je op het hoogste niveau en krijg je college van topdocenten die ook werkzaam zijn in de praktijk. Zo leiden we de beste RA’s van Nederland op.

Van (pre)master tot RA: het combitraject

Aan Vrije Universiteit Amsterdam bieden wij een uniek combitraject aan, dat bestaat uit: de deeltijd premaster Accounting & Control, de deeltijd master Accounting & Control en de deeltijd PGO Accountancy. Afhankelijk van jouw academische achtergrond stroom je op één van de opleidingen in het combitraject in.  

Bij de VU-opleiding tot RA geloven we in eigen verantwoordelijkheid. Je zult dan ook een grote mate van flexibiliteit ervaren in je opleiding. Daarnaast zijn wij er altijd om je te ondersteunen. Lukt het combineren van studie, werk en privé even niet? Dan helpen onze studentencoaches je weer op weg. Zonder extra kosten. Zo zijn er allerhande tools vanuit de opleiding waarmee we jou ondersteunen bij het behalen van jouw RA-titel.

Ga je de deeltijdopleiding volgen naast je baan en werk je dus al bij een accountantskantoor? Dan zijn januari en februari drukke maanden voor je. Bij Vrije Universiteit Amsterdam weten we dit. Hier houden we dan ook rekening mee. In deze drukke maanden vinden er geen colleges plaats.

Je kunt met deze opleidingen starten in september, maar ook tijdens het extra instroommoment in februari. De colleges van de deeltijdopleidingen vinden altijd plaats op vrijdag. Deze duidelijkheid maakt de opleiding goed te combineren met je baan.

Wat onze (oud-)studenten zeggen over de opleiding

Rohini Garib, oud-student (pre)master Accounting & Control en postmaster Accountancy:

"Wat de VU onderscheidend maakt ten opzichte van andere universiteiten zijn niet alleen de docenten, maar ook de studentencoaches. Zij zijn er op gericht om de studenten echt te helpen bij vraagstukken. Ze ondernemen actie voor hen en zijn een luisterend oor. Ook de inzet van de medewerkers van het secretariaat is geweldig, ik kon er altijd terecht voor een vraag. Ik was geen nummertje, ze wisten precies wie ik was en waar ik stond in de opleiding. Er wordt geen onderscheid gemaakt naar je leeftijd of (studie)achtergrond. De VU is een weerspiegeling van de maatschappij, waarbij ik inclusiviteit ervaar. We hebben in alle opzichten oog voor elkaar."

Jildis Pronk, student master Accounting & Control:

"Ik vind het leuk dat er een breed scala aan vakken wordt aangeboden. Actuele financieel gerelateerde onderwerpen passeren de revue. Er zijn meerdere vakken die ik leuk vond, maar dat had ook te maken met raakvlakken op mijn werk en eigen interesse. Kwantitatieve methoden is misschien niet het leukste vak, maar daarna kijk je wel de rest van je leven met een andere blik naar statistieken. Je kunt je eigen opleidingstraject uitzetten. Dit maakt dat je werk en opleiding optimaal kunt combineren. Door de opleiding kan ik met een frisse blik naar de wereld van accountancy kijken."

Enthousiast? Meld je aan via het aanmeldingsformulier.

Partners

Studenten, Studiefaciliteiten & Support

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Neem gerust contact via onderstaande gegevens.

voorlichting.accountancy.sbe@vu.nl

020 598 1463

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics Executive Education
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Voor vrijstellingen, toelating of taaleisen kun je contact opnemen met de Examencommissie.

Volg ons op