Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Accreditaties

Wij garanderen Executive Education van de hoogste kwaliteit. Onze programma's zijn uitgebreid geëvalueerd door externe deskundigen. Met als resultaat: de prestigieuze EQUIS en de dubbele AACSB Business en Accounting accreditatie.

De programma’s van VU School of Business and Economics voor professionals voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Al onze deeltijd masteropleidingen zijn geaccrediteerd door de NVAO, andere opleidingen weer door beroepsorganisaties of geven recht op inschrijving in een beroepsregister. Als onderdeel van de Vrije Universiteit voldoet SBE Executive Education aan hoge academische standaarden. VU SBE behoort al geruime tijd tot de honderd beste business schools ter wereld (top 50 voor Economics en top 100 voor Management). In 2022 heeft VU SBE als eerste in de Europese Unie een dubbele AACSB Business en Accounting accreditatie ontvangen. Met 188 business schools met een dubbele accreditatie behoort VU SBE daarmee nu tot de top 2% van business schools wereldwijd.

Waardevolle accreditaties waarmee je vol vertrouwen onze prestigieuze programma's tegemoet kunt zien. We doen er alles aan om programma's van topkwaliteit neer te zetten, zodat jij de kennis en vaardigheden opdoet om jouw carrière een extra impuls te geven.   

Leer meer over AACSB, EQUIS en NVAO.

EQUIS
EQUIS (European Quality Improvement System) is een toonaangevend internationaal systeem voor accreditaties van business schools. Arjen van Witteloostuijn, de decaan van SBE, is trots op deze prestatie: "Het verkrijgen van niet alleen de AACSB Business, maar ook de Accounting accreditatie was een mijlpaal. Met de toevoeging van de EQUIS-accreditatie verstevigen we nu verder onze positie als wereldleider in bedrijfs- en economieonderwijs. Het weerspiegelt onze toewijding aan excellentie en de onvermoeibare inspanningen van ons personeel en studenten."

AACSB
Vu School of Business and Economics heeft als eerste in de Europese Unie een dubbele AACSB Business en Accounting accreditatie ontvangen. Een accreditatie door AACSB is een publieke erkenning dat een business school een hoge standaard voor onderwijs en onderzoek heeft bereikt. Studenten zijn daarmee verzekerd van hoge kwaliteit en voortdurende verbetering van het onderwijs. Voor de wetenschap betekent dit de garantie dat er op het hoogste niveau onderzoek gedaan wordt. Sommige internationale bedrijven werven bovendien voornamelijk bij door AACSB geaccrediteerde instellingen.

NVAO
De volgende programma's zijn daarnaast geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO):

Deeltijd Executive MBA: Leading with Purpose 
Deeltijd MBA in International Business
Deeltijd Master Accounting & Control
Deeltijd Master of Science in Business Administration (Bedrijfskunde)
Deeltijd Master of Science in Marketing
Executive Master of Finance & Control
Executive Master of M&A and Valuation
Master in Geographical Information Science
Master in IT Audit Compliance and Advisory (ITACA)
Master Verandermanagement