Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Onderwijsstrategie

VU School of Business and Economics Executive Education is ontstaan vanuit de leven-lang-leren-filosofie. VU SBE biedt bachelors, masters en diverse vormen van postgraduate onderwijs.

Anders dan het reguliere bachelor- en masteronderwijs, brengt de postgraduate student zijn eigen professionele ervaring in in het leerproces. Interactie met andere studenten, elk met eigen ervaringen, verrijkt de discussie aangezien het een veelvoud van invalshoeken, van waaruit problemen en cases te benaderen zijn, mogelijk maakt. 

Meer dan het verkrijgen van nieuwe kennis, zijn onze programma’s dan ook gericht op het toepassen van kennis uit eerdere masterprogramma’s. Het doel is om ‘skilled professionals’ af te leveren die in staat zijn tot een positieve bijdrage aan bedrijfsleven en maatschappij. Net zo belangrijk als het niveau van de opgedane kennis aan het eind van het programma is de vaardigheid om te leren en zichzelf continu te ontwikkelen. 

Vanuit die optiek bieden we Permanente Educatieprogramma’s. Hiermee helpen wij onze deelnemers om te gaan met de uitdagingen waar zij in de dagelijkse praktijk mee geconfronteerd worden.

Open Avond

25 & 30 mei 2023

Meld je aan!

Het primaire doel van VU SBE Executive Education is dan ook het ontwikkelen en onderhouden van een sterk en onafhankelijk portfolio van professioneel en executive onderwijs. Dit onderwijs komt tegemoet aan de toenemende behoefte aan expertise van beroepsgroepen in het financiële, accountancy- en managementwerkveld en sluit naadloos aan op de leven-lang-leren-filosofie. 

Dit bereiken wij door het combineren van postgraduate onderwijs met onderzoek. Juist daarom onderscheiden wij binnen Executive Education deze focusgebieden: 

  • Accounting & Control
  • Finance
  • Management & Leadership
  • Audit & Compliance
  • Business Analytics & IT
  • For Public Professionals. 

Terug > Home > VU School of Business and Economics Executive Education

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je meer weten over onze deeltijdopleidingen, studieadvies of sparren over maatwerkprogramma's? Neem dan contact op

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics Executive Education
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons op social media

Contactpersoon

Marleen Stieger