Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Incompany aan de VU

Hoe kan jouw organisatie anticiperen op de veranderende, onvoorspelbare en complexe marktomgeving? Welke transformatie is nodig om wendbaar en veerkrachtig te opereren? Hoe betrek en activeer je medewerkers bij veranderingen? En hoe ontwikkelen medewerkers de benodigde leiderschaps- en businessvaardigheden? Het zijn stevige vraagstukken waar organisaties mee worstelen.

VU School of Business and Economics biedt succesvolle Incompany programma’s in verschillende organisaties zoals ABN AMRO, Rode Kruis, Belastingdienst en Mazars. Daarbij krijgen organisaties toegang tot de laatste wetenschappelijke inzichten en les van topdocenten die wetenschap combineren met praktijk. Velen van hen doen naast hun docentschap ook wetenschappelijk onderzoek en zijn werkzaam in het bedrijfsleven. Daardoor maak je zowel op academisch als op praktisch niveau een professionaliseringsslag.

De op maat gemaakte programma’s worden ontwikkeld naar de wensen van de organisatie. Dit kan gaan om een bestaande opleiding of een combinatie van onderwerpen die in een maatwerkprogramma worden samengebracht. We gaan graag met je in gesprek om de wensen en opleidingsbehoeften in kaart te brengen, om zo tot een passend en wetenschappelijk opleidingsprogramma te komen.

Waarom kiezen voor een Incompany traject aan de VU?

  • Op maat gemaakte programma’s van topkwaliteit, passend bij de situatie en uitdagingen van jouw organisatie.
  • Vraag gestuurd ontwikkeld vanuit de context, verwachtingen en wensen van jouw organisatie.
  • Gespecialiseerd in een breed scala aan onderwerpen in Leadership, Management & Business, Coaching, Finance, Accounting & Control, Business Analytics, Data & Innovation en specifiek afgestemde programma’s voor Public Professionals.
  • Op een tijd en locatie van eigen voorkeur, online en offline.
  • Altijd een brug slaand tussen hoogwaardige wetenschap en praktijk.
  • Met aandacht voor nazorg en evaluatie.

Interesse in een Incompany traject?

We nodigen je graag uit om met ons in gesprek te gaan. Neem contact op met onze studieadviseurs. De contactgegevens vind je hieronder.

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je verder praten over de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze opleidingadviseurs

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons op social media

Contactpersoon