Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Organisatie

VU SBE Executive Education is onderdeel van de School of Business and Economics. VU SBE Executive Education heeft een dagelijks bestuur onder leiding van de decaan van de faculteit SBE.

VU SBE Executive Education biedt een groeiend aantal opleidingen voor professionals. Deze opleidingen hebben  elk een eigen programmadirecteur met een ondersteunende staf.

De postacademische opleidingen focussen op: Accounting & Control, Finance, Management & Leadership, Audit & Compliance, Business Analytics & IT en er zijn specifieke opleidingen voor Public Professionals. Er zijn zowel NVAO geaccrediteerde executive masters als professionele programma’s, met certificaten. In 2021 zal het AACSB accreditatietraject worden afgesloten.

De programmadirecteuren zijn verantwoording verschuldigd aan het bestuur van VU SBE Executive Education. 

Open Avond

25 & 30 mei 2023

Meld je aan!

Research Centers

VU SBE Executive Education heeft een aantal research centers, waaronder: 

  • het Zijlstra Center voor Public Governance
  • het Aubrey Daniels Research Center voor Behavioural Analysis (ADRIBA)
  • de Academy of Servant Leadership. 

Deze academies voeren toegepast onderzoek uit en bieden cursussen, seminars en korte programma’s aan. Ieder cluster en iedere Academie is verbonden met een onderzoeksprogramma in VU SBE Executive Education om de verbinding van de onderwijsprogramma’s met academisch onderzoek zeker te stellen. Tot slot biedt VU SBE Executive Education professionals de mogelijkheid om een doctorsgraad te halen via het parttime ABRI PhD programma.

Organisatie VU SBE Executive Education

Het Bestuur van SBE Executive Education bestaat uit twee leden. Het Bestuur is verantwoordelijk voor de coördinatie van programma-activiteiten en voor het management en de financiële positie van VU SBE Executive Education. Het bestuur vertegenwoordigt VU SBE Executive Education naar het Faculteitsbestuur. Het Bestuur wordt geadviseerd en ondersteund door afgevaardigden uit ieder cluster en iedere Academy. Afgevaardigden en Bestuur vormen samen het managementteam van VU SBE Executive Education. Het managementteam komt regelmatig bijeen en voert de besluiten van het Bestuur uit. De besturingsstijl van VU SBE Executive Education is gebaseerd op collegiale samenwerking.

Managementteam

  • Prof. dr. Arjen van Witteloostuijn (voorzitter Bestuur)
  • dr. Bas Bosma (executive Dean)
  • drs. Rob de Crom (onderwijsdirecteur)

Curatorium


Het Curatorium (Supervisory Board) vertegenwoordigt de externe belanghebbenden. Het houdt toezicht op het management van SBE Executive Education en bewaakt de belangen van betrokkenen. Leden worden geselecteerd vanuit de curatoria van de individuele programma’s.

Terug > Home > VU School of Business and Economics Executive Education

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je meer weten over onze deeltijdopleidingen, studieadvies of sparren over maatwerkprogramma's? Neem dan contact op

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics Executive Education
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons op social media

Contactpersoon

Marleen Stieger