Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Accounting & Control Opleidingen

Ben je op zoek naar een opleiding op het gebied van Accounting en Control op wetenschappelijk niveau? Dan ben je bij de VU aan het juiste adres. Wij bieden hoogstaand academisch onderwijs in combinatie met praktische en relevante kennis voor accounting en control-professionals in zowel de private als de publieke sector.

Wij bieden een breed assortiment onderwijsprogramma’s in deeltijdvorm die jij als professional goed kunt combineren met je werktijden. Je vindt hier een overzicht van alle programma’s die we aanbieden op het gebied van Accounting en Control. Op de opleidingspagina’s kun je in de meeste gevallen een brochure downloaden voor een uitgebreide beschrijving van de opleiding. Mocht je advies nodig hebben bij je studiekeuze dan helpen wij je graag, je vindt de contactgegevens onderaan de pagina.

Veel docenten bekleden senior en aansprekende posities in de zakelijke dienstverlening, financiële instellingen en overige bedrijven en maatschappelijke organisaties. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van onze programma’s omdat zo wordt gewaarborgd dat de programma’s praktisch relevant zijn en blijven. Het biedt studenten de mogelijkheid optimaal te profiteren van een combinatie van theorie en praktijk.

Executive opleidingen in Accounting & Control

Bekijk de opleidingen

Opleidingen in Accounting & Control

Zoek jij als professional in aanvulling op een al uitdagende functie een verdere verdieping en verbreding? Wil je een brede, praktijkgeoriënteerde, academische expertise ontwikkelen ter ondersteuning van je werk als bijvoorbeeld accountant, controller, IT-auditor, of consultant? Wij bieden een breed assortiment onderwijsprogramma’s voor executives en andere professionals aan:


Waarom voor Executive Education aan de Vrije Universiteit kiezen?

  • Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het aanbieden en verzorgen van executive en postgraduate onderwijs.
  • Onze programma’s en de wetenschappelijke staf ontvangen continu excellente beoordelingen van participanten en worden als trendsettend beoordeeld door accrediterende organisaties.
  • Onze deelnemers weerspiegelen een diversiteit aan culturele en professionele achtergronden.
  • Een groot netwerk van internationale en nationale bedrijven ondersteunt ons en stuurt werknemers naar onze programma’s.
  • Veel docenten werken in aansprekende posities in de zakelijke dienstverlening, financiële instellingen en overige bedrijven en maatschappelijke organisaties. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van onze programma’s omdat zo wordt gewaarborgd dat de programma’s praktisch relevant zijn en blijven.

Onze hechte band met de beroepsgroep vertegenwoordigende verenigingen (zoals Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), de Vereniging van Register Controllers (VRC), de beroepsorganisatie van IT Auditors (Norea), en het Europees Instituut voor Certified Public Controllers) verzekeren dat de inhoud en kwaliteit van onze programma’s meer dan voldoen aan de behoeften van werkgevers en maatschappij.

Om de leer- en ontwikkelingsbehoeften van de diverse groepen deelnemers adequaat te bedienen, bieden wij veel opleidingen in het Nederlands en in het Engels aan.

VU SBE Executive Education is leidend als het gaat om het aanbod van postgraduate en executive onderwijs voor professionals in accounting en finance die impact willen hebben in de functies die zij vervullen. 

Al in 1957 introduceerde de Vrije Universiteit Amsterdam de Register Accountantsopleiding. Met de toevoeging in 1986 van postgraduate opleidingen in Finance & Control (RC-Controllersopleiding) en IT Auditing startte de opbouw van een postgraduate portfolio in accountingopleidingen. Tegenwoordig heeft VU SBE Executive Education in Nederland een sterke positie in het accountingonderwijs voor executives en andere professionals. 

De locatie aan de Amsterdamse Zuidas en in nabijheid van Schiphol, maakt dat wij een attractieve executive onderwijslocatie kunnen bieden aan professionals en executives die een internationale carrière nastreven en in het buitenland gestationeerd zijn.

Terug > Home > VU School of Business and Economics Executive Education

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je meer weten over onze deeltijdopleidingen, studieadvies of sparren over maatwerkprogramma's? Neem dan contact op

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics Executive Education
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons op social media

Contactpersoon

Marleen Stieger