Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

De start van jouw carrière in accounting

Accounting and Control

Elke organisatie, overheid en ngo moet kunnen vertrouwen op een systeem dat het management en externe financiers inzage geeft in de financiële positie. In de opleiding Accounting and Control aan de Vrije Universiteit Amsterdam leer je hoe je dit het beste kunt aanpakken en presenteren.

In de fulltime eenjarige Engelstalige opleiding Accounting and Control ga je aan de slag met het maken van financiële reportages, leer je hoe je data kunt interpreteren en hoe data technologie daarbij kan helpen. Je weet op welke manier je de cijfers kunt presenteren zodat managers de juiste besluiten kunnen nemen en leert over de invloed van de wet- en regelgeving in Nederland of daarbuiten. Als je carrière wilt maken in accountancy dan is dit de meest snelle en efficiënte stap die je kunt nemen. Voor professionals is de opleiding ook in deeltijd te volgen.

Na het afronden van de master kun je gaan werken als auditor, financieel manager, controller, analist of financieel redacteur bij banken, financiële organisaties en organisaties die audits uitvoeren. Je kunt ook bij de overheid en ngo’s gaan werken. Je kunt ook kiezen voor een (combinatie van) post graduate programma('s)

Ben je geïnteresseerd in deze opleiding? Kijk voor uitgebreide informatie op de Engelstalige pagina.

Accreditaties