Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Exploring a Discipline

Theologie en Religiewetenschappen: Exploring a Discipline

Wil je de ruimte krijgen om één specifieke discipline zoals het Boeddhisme, Islam in the West, Biblical Studies of Digital Humanities verder te onderzoeken? Kies dan voor de Engelstalige specialisatie Exploring a Discipline.

De specialisatie Exploring a Discipline van de master Theologie en Religiewetenschappen geeft je de kans om je kennis op het gebied van een specifiek onderwerp – of discipline – op het gebied van theologie en religie  te verdiepen. De onderzoekscentra van de faculteit bieden verschillende specialisaties, maar je mag ook zelf een focus kiezen.

Exploring a Discipline is een van de specialisaties van de master Theologie en Religiewetenschappen. Kijk voor meer informatie op de Engelse versie van deze pagina. Op deze pagina vind je meer informatie over de andere specialisaties.

Geïnteresseerd in een Nederlandse master? Neem een kijkje op de pagina van Spiritual Care.

Ontdek jouw studie Explore A Discipline

In deze verkorte versie van de opleidingsvideo vertelt de coordinator van Exploring A Discipline wat de opleiding inhoudt en wat het belang is van deze masteropleiding van de Vrije Universiteit Amsterdam 

Ontdek de studie-inhoud