Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Grenzeloos werken en denken

International Business Administration

Wat doe je na je bachelor in International Business Administration?

Aan VU Amsterdam leer je dit soort cruciale beslissingen te nemen, terwijl je de talrijke kansen die op je wachten verkent. 

De meeste studenten vervolgen hun studie met een master – aan VU Amsterdam of elders. Wat je ook doet, bij afronding van je bachelor heb jij al een schat aan ervaring met het leven, werken en toepassen van je vaardigheden in een internationale omgeving en ben jij helemaal klaar voor de uitdagingen van morgen. Met jouw begrip van multiculturele omgevingen en je internationale ervaring, ligt de wereld aan je voeten. Neem jij de stap?

Wat kun je doen na je opleiding

Je gaat door met studeren

Het overgrote merendeel van onze bachelor alumni specialiseert zich verder met een master. Je kunt een van de vele masterprogramma’s aan VU Amsterdam kiezen, of je kansen ergens anders benutten. Je hebt tenslotte al ervaren hoe het is om in andere landen te werken. Wat masterstudies betreft kun je onder andere kiezen uit:

En nog veel andere programma’s

Je gaat werken

Na het behalen van je bachelor in International Business Administration aan VU Amsterdam kun je natuurlijk ook besluiten om meteen het bedrijfsleven in te gaan. Misschien wil je wel je eigen bedrijf starten. Of je semester in het buitenland heeft de passie in je aangewakkerd om ergens anders te gaan wonen of een nieuwe richting te geven aan je carrière. Een van de belangrijkste doelen van de IBA bachelor is om jou het vertrouwen te geven het pad te kiezen dat bij je past en daarvoor te staan. Wat je ook besluit, het kritisch denkvermogen, de onderzoekvaardigheden, het zelfbewustzijn en de sociale en professionele vaardigheden die je aan VU Amsterdam hebt ontwikkeld, komen uitstekend van pas in je toekomstige loopbaan.

  • Ondernemer
  • Business controller
  • Marketeer
  • Supply chain manager
  • Business analist
  • Beleidsadviseur