Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Vind data-gedreven oplossingen voor transportvraagstukken

Transport and Supply Chain Management

Wat is de impact van wet- en regelgeving op de wijze waarop goederen worden vervoerd? Hoe kun je een duurzame oplossing bedenken voor de toenemende druk op de wegen?

In de opleiding Transport and Supply Chain Management bij VU Amsterdam leer je hoe logistieke en transportprocessen ingericht zijn, hoe je die processen kunt verduurzamen en nog beter op elkaar kunt laten aansluiten.  

Je zet je analytische vaardigheden in en kijkt naar de economische en duurzame aspecten van transport- en ketenbeheer. In het programma ga je aan de slag met het analyseren van transportproblemen en gebruik je verschillende tools en technieken om oplossingen te bedenken. Je leert hoe je wiskundige modellen inzet om processen te optimaliseren en probeert via ketenbeheer een duurzame bijdrage te leveren. Het programma geeft je een overzicht hoe verschillende ketens opgebouwd en ingericht zijn.

Na het afronden van de master kun je in een supply chain functie gaan werken bij een van de grote bekende merken, en je kunt terecht bij distributie- en retailorganisaties. Je kunt ook als consultant of strateeg aan de slag.

Met je overkoepelende blik, analytische vaardigheden en grondige kennis van dit vakgebied kun je van toegevoegde waarde zijn voor veel organisaties. 


Ben je geïnteresseerd in deze opleiding? Kijk voor uitgebreide informatie op de Engelstalige pagina.

Accreditaties