Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Aan de slag met de digitale uitdagingen van vandaag

Digital Business and Innovation

De digitale technologie ontwikkelt zich in een rap tempo. Wat betekent dit voor de werknemers en de organisaties? Welke invloed hebben deze innovaties op de manier waarop organisaties zijn ingericht en hoe ze zich ten opzichte van elkaar gedragen?

Met deze unieke eenjarige Engelstalige opleiding aan de Vrije Universiteit Amsterdam sla je een brug tussen organisaties en innovatieve (digitale) technologieën. Je gaat aan de slag met informatiesystemen en innovatiemanagement. Je leert hoe je producten en diensten kunt innoveren, hoe bedrijfsprocessen efficiënter kunnen, nieuwe business modellen ontstaan en op welke manier de nieuwe technologie kan bijdragen aan de wereld.

Na het afronden van de opleiding kun je bij grote en kleinere consultancybedrijven aan de slag als IT-consultant, projectmanager, business analist, innovatieconsultant of begin je je eigen startup.

Wil je op een wetenschappelijke en praktische wijze een bijdrage leveren, heb je een ondernemende houding, vind je innovatie interessant en uitdagend, én ben je bereid te pionieren in je vakgebied? Dan is de master Digital Business & Innovation aan de VU de studie voor jou. 

Ben je geïnteresseerd in deze studie? Kijk dan voor uitgebreide informatie op de Engelstalige pagina.

Accreditaties