Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Kom in aanmerking voor een cursustegoed

9 april 2024
Heeft u zich al aangemeld voor een zomercursus? Of weet u welke cursus u wilt volgen, maar is aanmelden er nog niet van gekomen? Regel dit dan snel en maak kans op een leuke verrassing. Alle lezers van de HOVO-nieuwsbrief die zich voor 15 mei aanmelden voor een cursus uit het zomeraanbod 2024, maken kans op een tegoed van € 25 voor een volgende cursus.

Snel beslissen loont
Onze tijdige aanmelders maken kans op een van de tien HOVO-tegoeden. Alle lezers van de HOVO-nieuwsbrief die zich voor 15 mei hebben ingeschreven voor een cursus die plaatsvindt tussen 1 mei en 1 september dingen mee.

Voorwaarden en hoe het werkt

  • Wij verloten de tien tegoeden van € 25 onder alle deelnemers die zich uiterlijk 15 mei hebben aangemeld en die zijn ingeschreven voor de HOVO-nieuwsbrief*. Bent u een van de winnaars? Dan krijgt u eind mei bericht van ons. We plaatsen het tegoed in uw MijnHOVO-account zodat u dit kunt inzetten bij inschrijving voor een volgende cursus. Dan verrekenen wij uw prijs gelijk met uw eerstvolgende cursus.
  • Het tegoed is niet inwisselbaar voor geld.
  • Gaat de cursus onverhoopt niet door? Dan krijgt u de mogelijkheid om u aan te melden voor een andere cursus naar keuze met als uiterste startdatum 30 augustus 2024. Als u hier geen gebruik van maakt, dan vervalt het tegoed.
  • Het tegoed is geldig voor cursussen en studiedagen die in 2024 plaatsvinden.

De winnaars ontvangen persoonlijk bericht van HOVO. Daarnaast maken wij de prijswinnaars bekend in de nieuwsbrief die omstreeks half juni in uw mailbox zit. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

*Nog niet geabonneerd op de HOVO-nieuwsbrief? Meld u hier aan

Meer informatie

Ga naar de pagina Praktische informatie en contact voor informatie over aanmelding, annuleren, MijnHOVO, voorzieningen en bereikbaarheid van de VU campus, en andere praktische zaken.