Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

HOVO nieuwsbrief 13 februari 2024

13 februari 2024
Onlangs organiseerde HOVO de studiedag ‘Leuk(er) ouder worden’. De overweldigende belangstelling maakte wel duidelijk dat iedereen dat graag wil. De docent gaf tal van tips en deelde de wetenschappelijke inzichten hoe je dit aanpakt.

Blijf in beweging en zoek positieve emoties en het gezelschap van mensen op. Stel doelen en bepaal waarden die je leuk of belangrijk vindt, en die bij je passen. Ook het oppakken van een oude interesse of het ontdekken van een nieuwe draagt er aan bij. En goed om te weten: ‘ervaringsconsumptie’ geeft meer voldoening dan de aanschaf van spullen. Onze conclusie is dat een HOVO-cursus daar uitstekend bij aansluit! 

In deze editie leest u een interview met de enthousiaste docent Bert-Jan Lietaert Peerbolte en maakt u kennis met enkele korte cursussen die makkelijk zijn in te passen in een drukke agenda.

Lees verder in de volledige nieuwsbrief van HOVO Amsterdam die op 13 februari 2024 is verzonden naar alle HOVO relaties. 

Meer informatie

Ga naar de pagina Praktische informatie en contact voor informatie over aanmelding, annuleren, MijnHOVO, voorzieningen en bereikbaarheid van de VU campus, en andere praktische zaken.