Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

HOVO nieuwsbrief 13 september 2023

13 september 2023
Komende weken starten veel cursussen uit het najaarsprogramma van HOVO. U kunt onder andere deelnemen aan colleges over Levenskunst, Denken over religie, Humanisme en verlichting, Franz Liszt, Acht markante architecten, De broers Karamazov en kunst uit de Barok (Carravaggio, Vermeer, Rembrandt!).

Er staan colleges in de agenda over inspirerende poëzie, van Slauerhoff tot Perquin. Maar er is ook aandacht voor de donkere kanten van de geschiedenis: de Griekse tirannen en hun rol in de Griekse politieke en culturele geschiedenis.   

In deze nieuwsbrief leest u ook meer over een aantal bijzondere HOVO-programma’s, zoals studiedagen en leergangen. Verder belichten wij per kennisdomein een inspirerende cursus. Neem vooral ook eens een kijkje op de overzichtspagina’s per kennisdomein. Vanuit het artikel kunt u eenvoudig doorklikken. Een eerste indruk van docenten krijgt u in de nieuwe flitscolleges van Betty Abas, Andreas Wismeijer, Tom van der Geugten en Krzysztof Dobrowolski.

Lees verder in de volledige nieuwsbrief van HOVO Amsterdam die op 13 september 2023 is verzonden naar alle HOVO relaties. 

Meer informatie

Ga naar de pagina Praktische informatie en contact voor informatie over aanmelding, annuleren, MijnHOVO, voorzieningen en bereikbaarheid van de VU campus, en andere praktische zaken.