Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Enthousiast over ons aanbod? Vertel het door!

21 juli 2022
Bent u enthousiast over de cursussen die u volgt bij HOVO Amsterdam en kent u een familielid, vriend/vriendin of een buurvrouw/buurman die net zo leergierig is en zich ook wil blijven ontwikkelen? Dan is ons brede aanbod aan cursussen en leergangen wellicht ook interessant voor hen.

Dan is ons brede aanbod aan cursussen en leergangen wellicht ook interessant voor hen. U kunt geïnteresseerden tippen door de link naar onze website, Facebook-pagina of LinkedIn-pagina door te sturen. Het zou leuk zijn als u er een aanbeveling aan toevoegt, maar u kunt ook onderstaande tekst gebruiken:

HOVO Amsterdam
Wilt u zich blijven ontwikkelen, tijdens of na uw werkende leven? Dan vindt u bij HOVO een breed aanbod aan cursussen, leergangen en meer. Jaarlijks volgen duizenden mensen uit persoonlijke interesse onze colleges, online of aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Om de geest te verrijken, de actuele ontwikkelingen beter te begrijpen of gewoon voor het plezier van leren! HOVO Amsterdam biedt u een veelzijdig aanbod in zes kennisdomeinen, programma’s van academische kwaliteit, inspirerende docenten en een levendige, goed bereikbare locatie: de VU-campus in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op de
website.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Meer informatie

Ga naar de pagina Praktische informatie en contact voor informatie over aanmelding, annuleren, MijnHOVO, voorzieningen en bereikbaarheid van de VU campus, en andere praktische zaken.