Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Art of Engagement in je team

Laatst gewijzigd op 16 december 2022
De beste plek om Art of Engagement toe te passen is in je team. Daar werk je met elkaar samen, stem je af, ben je het eens of oneens, strijd je voor meer budget en tijd, vier je successen, en al die dingen meer. Communicatie en samenwerken doen we alle dagen, maar gaat niet altijd zo soepel als we zouden willen. Dat vraagt aandacht.

Workshops Teamscan en vervolgactiviteiten voor teams

Om Art of Engagement effectief te introduceren in teams, organiseert de VU in 2023 voor alle leidinggevenden een workshop Teamscan. In deze workshop krijgen leidinggevenden handvatten om met de aangereikte kennis en inzichten hun eigen team in kaart te brengen en dat met het team vervolgens te bespreken en aan te scherpen. Met de Teamscan in de hand bespreek je hoe jullie het doen als team, waar verbeteropties zitten en waar je zuinig op mag zijn. Alles met het oog op het effectief en constructief met elkaar omgaan. De vier principes van Art of Engagement zijn hierbij een leidraad: wat kan beter en hoe willen we dat praktisch aanpakken? Leidinggevenden worden uitgenodigd.  

Omdat niet alle teams hetzelfde zijn, bieden we een breed palet aan vervolgopties aan voor teamontwikkeling, zodat je de inzichten kunt vertalen naar handige vervolgacties. 

Art of Engagement op je bureau of op de gang

Je kunt Art of Engagement downloaden om deze levend te houden. Naar keuze kan dit ook Engelstalig: principles of the Art of Engagement. [binnenkort hier te vinden] 

Als je vaker aan de principes herinnerd wil worden, kun je ook een poster, bureaukalender en/of kaartenwaaier bestellen. Deze materialen zijn voor VU-medewerkers gratis beschikbaar.  

Producten en wijze van bestellen: 

  • Poster Art of Engagement A2-formaat Nederlands- en Engelstalig. 
  • Kaartenwaaier Art of Engagement Nederlands- en Engelstalig. 
  • Bureaukalender Art of Engagement Nederlands- en Engelstalig. 

De levertijd is ca. 5 werkdagen.  
 
Bestellen kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar repro@vu.nl, met de gewenste producten, het aantal en het afleveradres. 

Art of Engagement op ludieke kaarten

De principes van Art of Engagement zijn ook vertaald naar inspiratiequotes op een viertal (digitale) ansichtkaarten. Leuk om door te sturen naar een collega of als achtergrond te gebruiken tijdens je digitale meeting. Download de ansichtkaarten hier en de digitale achtergrond hier: 

Wil je meer weten over Art of Engagement, of heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op