Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Resultatenoverzicht aanvragen

Ga naar Resultatenoverzicht
Laatst gewijzigd op 10 januari 2024
Je resultatenoverzicht kun je zelf aanvragen als PDF of Excel-bestand. Ook kan je een resultatenoverzicht met VU-stempel aanvragen via de Studentenbalie. Controleer eerst of je resultaten kloppen.

Resultatenoverzicht

Inzicht in je cijfers vind je in jouw resultatenoverzicht. Je kan hier een resultatenoverzicht exporteren als PDF of Excel-bestand en deze zelf uitprinten. Heb je een resultatenoverzicht nodig voorzien van een VU-stempel en een handtekening? Vraag deze aan via het resultatenoverzicht.

Controleren

  • Controleer of je resultaten in het resultatenoverzicht compleet en correct zijn.
  • Als er resultaten ontbreken of niet correct zijn, kun je de faculteit een verzoek sturen tot correctie. Dat kan via dit formulier. Als je een bijvakstudent bent, kun je dit formulier gebruiken. Geef daarbij aan wat er niet klopt.

Printen als een PDF of Excel-bestand

  • Geef bovenaan het resultatenoverzicht aan in welke vorm je resultatenoverzicht wilt ontvangen: als PDF of Excel-bestand. Als je meerdere opleidingen volgt, kun je hier ook aangeven of je een overzicht van alle resultaten wilt hebben of alleen van een bepaalde opleiding.
  • Je krijgt een voorbeeld te zien van de keuze die je hebt gemaakt. Check goed of de resultaten volledig en juist zijn (zie 'Controleren'). Je krijgt een Nederlands- of Engelstalig overzicht van je behaalde resultaten en kunt deze zelf printen.

Resultatenoverzicht met VU-stempel en handtekening aanvragen

Een resultatenoverzicht nodig voorzien van een VU-stempel en een handtekening kun je nodig hebben voor bijvoorbeeld een sollicitatie of aanmelding voor een (nieuwe) opleiding aan een andere instelling. Dit is een officieel document, voorzien van een VU-stempel en een handtekening. Je vraagt het document aan via het resultatenoverzicht, kies vervolgens voor 'resultatenoverzicht met VU-stempel '.

  • Je ontvangt het overzicht dan in je VU-mail.
  • Je kunt kiezen voor een Nederlandstalige of Engelstalige versie.
  • Het resultatenoverzicht is per opleiding op te vragen. Het is niet mogelijk om in één aanvraag voor meerdere opleidingen een overzicht te ontvangen.
  • Mocht dit overzicht toch niet toereikend zijn, vraag dan een overzicht aan via dit formulier. Geef daarbij duidelijk aan wat er ontbreekt.

Heb je vragen of advies nodig?

Neem gerust contact op met de Studentenbalie.

Stuur een e-mail naar studentenbalie@vu.nl o.v.v. je studentnummer

Stuur ons een bericht via de online chat (ma t/m vr: 10.30 - 12.30 en 14.00 - 16.00). 

Bel +31 (0)20 59 85020 (ma t/m vr: 10.30 - 12.30 en 14.00 - 16.00). 

Ben je al VU-student? Stel je vraag via het vragenformulier (log in met je VUnetID)