Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Voorlichtingsbijeenkomsten lerarenopleidingen

Heb je interesse om leraar te worden in het voortgezet onderwijs? En wil jij meer weten over onze lerarenopleidingen, de startdata en de manier van opleiden? Meld je dan aan voor een voorlichtingsbijeenkomst!

Voorlichtingsdata

Binnenkort vind je hier de eerstkomende voorlichtingsdata voor schooljaar 2024/2025.  

Proefstuderen
Studenten die zich willen oriĆ«nteren kunnen een dag(deel) meelopen met onze studenten om een beeld te krijgen van hoe een collegedag er uit ziet. Binnenkort vind je hier de eerstkomende mogelijkheden om te proefstuderen. 

Starten opleiding
Er zijn twee instroommomenten per jaar voor de master Leraar VHO of het zij-instroomtraject. Voor de septemberstart dien je je aan te melden voor 1 mei en voor de februaristart voor 1 november. Bekijk onze lerarenopleidingen.

Route naar het leraarschap
Bekijk ons overzicht voor de verschillende mogelijkheden die de VU aanbiedt voor jouw opleidingsroute naar het leraarschap in het voortgezet onderwijs. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een bepaalde route? Neem contact met ons op via het telefonische spreekuur op maandag & donderdag van 10.00 - 12.00 uur via 020-5989210, of mail ons op lerarenopleidingen@vu.nl

Snel navigeren website Universitaire Lerarenopleidingen

Contact opnemen

Vragen over de Universitaire Lerarenopleidingen? Ons telefonisch spreekuur is op maandag & donderdag van 10.00 - 12.00 uur via 020-5989210

Of e-mail ons via lerarenopleidingen@vu.nl.