Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Loopbaanondersteuning

Ook bij de ontwikkeling van je loopbaan na je studie helpen we je graag. Of het nu gaat om je eerste sollicitatie, een volgende stap binnen jouw huidige werkgebied of het inslaan van een heel nieuwe richting.

Verlaat je binnenkort de collegebanken en weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Of ben je pas afgestudeerd en heb je je draai nog niet helemaal gevonden op de arbeidsmarkt? Goed om te weten dat je bij Career Services van je eigen faculteit terecht kunt voor loopbaancoaching, advies over je cv of motivatiebrief en hulp bij sollicitatievaardigheden.  

Lees onderaan deze pagina meer over de ondersteuning per faculteit. 

Maak gebruik van het alumninetwerk

Wil je sparren met oude bekenden? Of misschien nieuwe contacten leggen om een volgende stap te zetten? Ga dan naar 'Maak gebruik van het alumninetwerk' om andere afgestudeerden te vinden in de wereldwijde alumni community van de VU. 

Versterk je positie op de arbeidsmarkt

Overweeg je om je kennis en vaardigheden te versterken? Kijk hier voor het overzicht van ons aanbod aan eenmalige trainingen, meerdaagse cursussen en gespecialiseerde masteropleidingen. 
 
Of doe nieuwe inzichten op tijdens een van de vele workshops, lezingen, presentaties en andere evenementen die bij de VU worden georganiseer. Bekijk hier de actuele agenda. 

Loopbaanondersteuning per faculteit