Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Career Services - Faculteit der Geneeskunde

Alles over beroepskeuze, loopbaanoriëntatie, loopbaancoaching en workshops.

Career Services

De Faculteit der Geneeskunde VU Amsterdam wil je adequaat ondersteunen in de oriëntatie op je loopbaan en bij het maken van een beroepskeuze. Tijdens je studie word je niet alleen voorbereid op een baan maar leer je ook jezelf kennen en ontdek je wat je (wel en niet) wil. Daarom bieden we je naast een goede opleiding een nieuwe dienst: Career Services. 

Wat we bieden

Tijdens je studie kunnen verschillende vragen spelen. Zit ik op de goede plek? Op welke manier zal ik de vrije ruimte in de studie benutten? Hoe oriënteer ik me op mijn loopbaan? Wat voor werk past bij mij? Hoe bereid ik me voor op het solliciteren? Als jij met deze vragen zit, ben je op het juiste adres. Career Services kan jou hier namelijk bij helpen door middel van persoonlijke begeleiding, informatie en tips voor je (studie-)loopbaan.

Op deze pagina kun je vinden: 

 • Informatie en tips over het vergroten van je zelfkennis
 • Toegang tot loopbaantesten
 • Interviews met studenten en alumni die reflecteren op hun studie en loopbaan
 • Een overzicht van masters die je kunt doen na de bachelor Geneeskunde
 • Informatie over de mogelijkheden na het afstuderen 
 • Tips die je helpen te oriënteren op je loopbaan
 • Video's met tips voor netwerken en solliciteren

Je kunt je ook inschrijven voor coaching, advies voor je CV of sollicitatiebrief, workshops en andere evenementen. Deze diensten zijn beschikbaar voor studenten en alumni tot één jaar na afstuderen.

Heb je suggesties voor Career Services of interesse om mee te werken aan het ontwikkelen ervan? Mail dan naar Annemieke Smits via careerservices.vu@amsterdamumc.nl; ze maakt graag met je kennis.

Interviews

Interviewreeks Loopbaan ontrafeld

In Loopbaan ontrafeld blikken verschillende personen terug op hun studie en loopbaan: 

 • Studenten over activiteiten buiten de studie, studeren op een andere universiteit (in het buitenland) en oriëntatie op een vervolgopleiding.
 • Professionals over het oriënteren op de loopbaan, keuzes maken en solliciteren.

De interviews (podcast, artikelen en filmpjes) vind je ook onder de verschillende kopjes in het bovenstaande menu.

Schrijf je in voor coaching, een workshop of advies voor je CV

Informatie over loopbaanoriëntatie en carrièreplanning

 • Loopbaancoaching

  • Wil je een duidelijker beeld van wat voor werk bij je past?
  • Heb je een toekomstdroom, maar weet je niet hoe je dat aan moet pakken?
  • Vind je het lastig om keuzes te maken?
  • Wil je meer weten over carrière opties voor artsen?
  • Heb je twijfels over je studieloopbaan? 

  Je bent niet de enige. Uit een enquête van De Geneeskundestudent blijkt dat twee derde van de geneeskundestudenten twijfelt over het vakgebied waarin zij later willen werken, de helft van de studenten ervaart hier ook stress bij. 

  Ga er over in gesprek! Je kunt voor loopbaancoaching terecht bij twee coaches die verbonden zijn aan de Faculteit der Geneeskunde VU Amsterdam. Je kunt bij hen terecht voor informatie, advies en coaching over onderwerpen die te maken hebben met je voorbereiding op de arbeidsmarkt. De gesprekken tussen de student en coach zijn vertrouwelijk. 

  De loopbaancoaches

  Annemieke Smits is opgeleid tot gecertificeerd loopbaancoach en heeft ruime ervaring opgedaan in arbeidsbemiddeling. 

  Bachelor- en masterstudenten en alumni tot één jaar na afstuderen kunnen voor het volgende bij Annemieke Smits terecht:

  • Twijfel over de studie.
  • Onderzoeken hoe je je naast je studie kunt ontwikkelen.
  • Onderzoeken wat voor werk bij jou past.
  • Ondersteuning bij het solliciteren, m.b.t. CV, brief, gesprek, netwerken.
  • Interpreteren van de gratis loopbaantesten (zie ook Leer jezelf kennen)

  Digitale agenda

  Je kunt via de digitale agenda een afspraak maken met Annemieke Smits (op de faculteit, op aanvraag online). Indien de beschikbare tijden van Annemieke Smits overlappen met je rooster kun je via onderstaand mailadres een andere afspraak maken. Dit geldt ook als 's avonds beter uitkomt om af te spreken.

  Contactgegevens

  Mail naar Annemieke Smits via careerservices.vu@amsterdamumc.nl voor algemene vragen of suggesties. Heb je interesse om mee te werken aan het ontwikkelen van Career Services? Laat het weten! Ze maakt graag met je kennis.

 • Workshops en evenementen

  Activiteiten

  Kom 27 mei naar de Next Level Dokter College Tour!

  Ben jij al bezig met je volgende stap? Next Level Dokter is een maatschappelijk initiatief en here to help tijdens je ontdekkingsreis naar artsenberoepen midden in de samenleving. We inspireren en helpen je bij het vinden van een artsenberoep dat echt bij je past. En wellicht is dat een beroep buiten de ziekenhuismuren, midden in de samenleving. Ben je benieuwd naar wat dokters buiten het ziekenhuis typeert, hoe zij hun keuzes maken, en welke stigma’s over werken buiten het ziekenhuis nu waar zijn of niet? Kom dan naar de eerste Next Level Dokter Collegetour op 27 mei van 19.00 tot 20.15 uur op de VU Amsterdam (gratis maaltijd vanaf 18.15 uur).

  Maak kennis met en stel je vragen aan een arts in opleiding tot jeugdarts, forensisch arts en arts voor verstandelijk gehandicapten. Ben je erbij, live of online? Meld je hier aan!

  Als Next Level Dokter ben je voortdurend in beweging, met een gevarieerd takenpakket en volop afwisseling. Wil je alvast wat meer weten? Neem dan een kijkje hier.

  Aanwezigheidsbeleid diensten Career Services

  Onze diensten zijn gratis en dat houden we graag zo. Echter: gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Voor iedere late annulering of no-show hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Daarnaast maakt Career Services kosten om de activiteiten te organiseren. We verwachten daarom van jou het volgende:

  1. Wanneer je je hebt aangemeld voor een activiteit, verwachten we dat je daadwerkelijk deelneemt;
  2. Wanneer je je aanmelding toch moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk per mail.
 • Leer jezelf kennen

  Loopbaantesten

  Hoe kom je er achter welk werk bij jou past? Het is hiervoor belangrijk dat je jezelf kent. Dat je weet waar je goed in bent, wat je belangrijk vindt en interessant vindt. Op basis hiervan kun je exploreren welke mogelijkheden daarbij passen. Gebruik deze gratis loopbaantesten om jezelf beter te leren kennen. Heb je hier hulp bij nodig? Maak dan een afspraak met Annemieke Smits (andere tijden zijn mogelijk, kijk daarvoor bij het kopje Loopbaancoaching).

  Wat kun jij meer doen om je tijdens de studie te verdiepen in de loopbaankeuzes? Dit begint met zelfinzicht. Daarbij kan deze e-learning perfect voor. Het helpt je namelijk om bewust te worden van factoren die belangrijk zijn in jouw loopbaan. Deze e-learning bevat vragenlijsten en korte video's met uitleg en zijn bedoeld voor iedereen die wat meer wil weten over loopbaanoriëntatie en loopbaankeuzes

  Wat wil je later worden?

  Deze vraag wordt je vast wel eens gesteld. Niet iedereen heeft een heel specifiek toekomstbeeld en dat hoeft ook niet. Veel mensen hebben meerdere interesses. En besef je eens: je zult (ongeveer) de komende 45 jaar werken. In die periode krijg je de mogelijkheid om nieuwe keuzes te maken. Bekijk het TEDx filmpje van Emilie Wapnick over de multipotentialite en leer over de voordelen van veelzijdigheid.

  Loopbaan-tip

  "Sta af en toe stil en vraag je af: waar deed ik het ook alweer voor?”  Karen Kruijthof, lid Raad van Bestuur Amsterdam UMC volgde naast de studie Geneeskunde andere vakken en koos ervoor om haar loopbaan te richten op de organisatie van een ziekenhuis en niet in een medisch vakgebied. In dit interview vertelt ze hoe zij haar loopbaan heeft vormgegeven en beschrijft ze haar huidige werkzaamheden. 

  Overige tips

  Voor een historisch en filosofisch perspectief op het vinden van werk dat voldoening geeft is dit filmpje van The School of Life interessant. En bekijk dit filmpje van The School of Life voor inspiratie over het vinden van jouw missie in werk.

 • Keuzes maken binnen je studie

  Heb jij moeite met keuzes maken binnen je studie? Dan ben je niet de enige! Het maken van een keuze over bijvoorbeeld je thesis, stages of coschappen kan knap lastig zijn. Gelukkig kun je leren om op een gedegen en bewuste manier keuzes te maken. We bieden je verschillende handvatten om je hierbij te helpen.

  Wil je tips van een medestudent? 1. Volg je hart, 2. Wees niet bang een tandje terug te schakelen en 3. "Nee heb je, ja kun je krijgen". Hierover meer in dit interview, waarin een masterstudent vertelt over wat haar helpt in het maken van keuzes, haar ervaring in het buitenland en de oriëntatie op een vervolgopleiding. 

  Dit zijn de keuzemomenten tijdens de studie:

  • Academische stage
  • Minor. Nieuwsgierig naar de ervaring van een geneeskundestudent bij Nyenrode Business Universiteit? Lees dan dit interview met Poonam Bissumbhar. Twijfel je erover om de minor binnen of buiten de Geneeskunde te doen? Lees de overwegingen van twee studenten hier.
  • Wetenschappelijke stage. Lees in de voorlichting meer over de mogelijkheden en hoe andere geneeskundestudenten het hebben aangepakt.
  • Bachelor thesis
  • Master. Je kunt naast de master Geneeskunde ook iets anders kiezen. Kijk onder het kopje 'Masters na de bachelor Geneeskunde' voor een overzicht van de mogelijkheden. 
  • Keuze coschap
  • Semi-artsstage

  Praktische informatie over deze keuzemomenten in de master lees je hier en voor de bachelor op deze pagina.

  Benieuwd hoe anderen hun (studie-)loopbaan hebben vormgegeven? Beluister de podcasts van het Erasmus Medisch Centrum.

 • Masters na de bachelor Geneeskunde

  Je kunt er voor kiezen om een andere master te doen na de bachelor Geneeskunde. Er zijn opties op zowel de VU als andere universiteiten. 

  • Kijk hier voor een overzicht van masters na de bachelor Geneeskunde.

  Chaja van der Veer deed de master Philosophy, Bioethics & Health en vertelt in deze podcast over haar keuze en ervaring.

 • Loopbaanoriëntatie

  Al tijdens de studie begint het oriënteren op je loopbaan. Je maakt namelijk kennis met het werkveld en ervaart wat je ervan vindt. Wat kun jij meer doen om je tijdens de studie te verdiepen in de loopbaankeuzes? Dit begint met zelfinzicht. Ga na wat voor jou belangrijk is, wat je interesseert, wat jouw sterke punten zijn en hoe jouw ideale toekomst eruit ziet. Daarna kun je de mogelijkheden die hierbij passen exploreren. Het is belangrijk om de oriëntatie breed te beginnen om tunnelvisie te voorkomen. Exploreer, vraag na en ervaar stap voor stap wat bij jou past. Zo versmal je je oriëntatie en kom je uit bij één of twee passende opties.  

  Vaak is het niet zo simpel als het lijkt. Veel studenten ervaren op enig moment moeite tijdens het oriënteren op hun loopbaan. Geen paniek, op deze pagina zijn er verschillende tips te vinden om jou op weg te helpen.

  Een medische bijbaan: wel of niet?

  Ga je voor een bijbaan waar je je vaardigheden verbreed, of wil je door een bijbaan in de zorg meer leren over het vak? Lees de overwegingen van twee studenten in dit artikel van Studioo. Vacatures voor bijbanen zijn meestal te vinden op de website van de organisatie, maar ook via organisaties als Student+care. Een andere mogelijkheid om je interesses en talenten te benutten kan vrijwilligerswerk zijn, kijk bijvoorbeeld eens bij VoorUit

  Mariam Tachaout deed op verschillende plekken ervaring op tijdens haar studie, waaronder de FSR. Hoor meer over haar motivatie hiertoe in deze podcast.

  Hoe kan mijn netwerk mij helpen in mijn loopbaanoriëntatie?

  Een netwerk opbouwen is belangrijk. Je kunt veel leren van de ervaringen van anderen. Ze kunnen je informatie en tips geven of je geruststellen. Bekijk hieronder de tips hoe je als student je netwerk handig in kan zetten. Kijk voor een filmpje met tips over netwerken en LinkedIn bij het kopje Solliciteren. Of doe mee aan de workshop Netwerken, kijk daarvoor bij Workshops en evenementen.

  Welk specialisme past bij jou?

  Van basisarts naar specialist of liever iets anders? Na je master Geneeskunde ben je basisarts. Er zijn hierna tal van mogelijkheden. Veel basisartsen werken een paar jaar als ANIOS om ervaring op te doen. Daarna kun je de keuze maken om een medische vervolgopleiding te kiezen. Dit is niet makkelijk aangezien er 50 specialismen zijn, zowel binnen als buiten het ziekenhuis. Omdat er veel opties zijn is het belangrijk om over je wensen na te denken. Wil je een beschouwend of snijdend beroep? Weinig of veel patiëntencontact? Langdurig of kortdurend contact? Vooral denken of doen? Wil je specialistisch of generalistisch werken? Chronisch of acuut zieke patiënten? Wat voor contact wil je met je patiënten? En wil je curatief of preventief werken? Het is ook belangrijk om na te denken over je wensen in je werk-/privébalans. 

  • Wil je weten wat voor artsen er zijn? Kijk dan op deze pagina van Start als Arts voor een lijst met beroepen. Op deze website kun je als student, basisarts, ANIOS en arts-onderzoeker terecht voor allerlei informatie, blogs en video's over het vakgebied.
  • Daarnaast vind je op de website van KNMG informatie over specialismen, sollicitatieprocedures en nog veel meer. 
  • Kinderneuroloog Dewi Bakker kreeg pas interesse in geneeskunde tijdens zijn promotietraject in de biologie.  Nieuwsgierig naar zijn loopbaan en werk? Bekijk dan dit filmpje waarin hij wordt geïnterviewd.
  • Patholoog Sjors Koppes had aanvankelijk een andere carrière in gedachten. Hij vertelt erover in deze podcast.
  • Van kinderuroloog tot plastisch chirurg: in deze reeks vertellen 15 artsen over hun werk.
  • De meeste basisartsen werken de eerste paar jaar na hun afstuderen op verschillende afdelingen en/of in verschillende ziekenhuizen. Door deze ervaring weten ze vaak beter wat voor baan ze voor de langere termijn willen.

  Werken als arts buiten het ziekenhuis?

  Er zijn ook veel mogelijkheden als arts buiten het ziekenhuis. 46% van alle geneeskundestudenten gaat in een extramuraal beroep werken. Kom via onderstaande bronnen meer te weten over de vele mogelijkheden:

  • Lees het onderwijsmagazine van de Faculteit der Geneeskunde VU, hierin staat een overzicht van de beroepen buiten het ziekenhuis: Verslavingsarts, Huisarts, Jeugdarts, Specialist ouderengeneeskunde, Bedrijfsarts, Arts M+G, Sportarts, Sportduikarts, Psychiater, Verzekeringsarts, Revalidatiearts, Algemeen Militair Arts, Justitiële huisarts, Vertrouwensarts jeugd, Arts voor Verstandelijk gehandicapten, Fertiliteitsarts.
  • Bekijk filmpjes van artsen die kozen voor ouderengeneeskunde.
  • Beluister de podcasts van Dokter buiten het ziekenhuis op het platform Studioo, waar deze artsen aan het woord komen: Arts voor Verstandelijk Gehandicapten, Forensisch Arts, Jeugdarts, Bedrijfsarts, Verzekeringsarts, Psychiater, Verslavingsarts KNMG en Specialist Ouderengeneeskunde.
  • Lees meer over het medisch domein Arbeid en Gezondheid, waaronder de specialismen verzekeringsarts en bedrijfsarts vallen. Lees dit interview met Esther Osinga voor meer inzicht in het werk als bedrijfsarts. 
  • Alles over de profielen Arts infectieziektenbestrijding, Jeugdarts, Arts tuberculosebestrijding, Vertrouwensarts, Forensische geneeskunde en Arts medische milieukunde lees je op de website van arts Maatschappij+Gezondheid. Ook vind je hier het interview met Vera Vennemann, arts M+G, zij is werkzaam als hoofd Medische dienst bij verzekeraar A.S.R.
  • Meer weten over de profielen Arts medische indicatiestelling en advisering, Donorarts en Arts beleid en Advies? Ook dit kun je vinden via de website van arts M+G
  • Kom in dit interview met verslavingsarts KNMG Wilco Sliedrecht meer te weten over zijn werk. Een uitgebreide beschrijving van het werk lees je op deze website van VVGN.

  Liever een andere baan? 

  Je kunt ook kiezen voor een management- of beleidsfunctie in een zorginstelling. Of werken in het onderwijs als bijvoorbeeld docent of beleidsmedewerker. Denk ook eens aan een baan in de farmacie en aan de functies consultant, onderzoeker of projectmedewerker. 

  • Lees dit interview met Karin Ebels, een van onze arts-docenten van de master Geneeskunde, waarin ze vertelt over haar motivatie voor het vak. 
  • Benieuwd naar het verhaal van een arts die een taboe doorbrak door als consultant te gaan werken? Beluister dan de podcast van KoffieCo met Isha ten Have. Check ook de andere inspirerende podcasts!
  • Lees het blog van Kimiko Kleiman-Broeze: ze stopte met haar opleiding, ging werken als fertiliteitsarts en startte haar eigen bedrijf als hormoontherapeut. 

  Wel of niet promoveren?

  Heb je interesse in het doen van onderzoek? Overweeg je om te promoveren, lees dan een van de artikelen op de website Start als arts. Lees voor persoonlijke ervaringen hier de verhalen van twee VU-alumni over hun keuze om wel en niet te promoveren. Meer over promoveren (aan de VU) lees je op deze website.

  Ondernemerschap

  Heb je interesse in ondernemerschap? Dan is de website Ondernemen op de VU campus een goed startpunt. 

  Ervaring opdoen 

  Op veel plekken kun je een dag mee lopen. Neem eens contact op met de beroepsvereniging van het specialisme of benader iemand persoonlijk. 

  Arbeidsmarkt

  Opleidingsplekken: er komen er per jaar een beperkt aantal vrij. Het Capaciteitsorgaan houdt in de gaten hoeveel basisartsen er instromen in de vervolgopleidingen en hoeveel artsen er per specialisme in de toekomst nodig zijn. Uit de cijfers blijkt dat de verhoudingen scheef zijn. Bij veel instroomplaatsen voor medisch specialisten is de belangstelling groter dan het aanbod. Bij de extramurale plaatsen is de vraag groot, maar worden niet alle plekken opgevuld. En juist bij deze beroepen neemt de zorgvraag naar verwachting alleen maar toe vanwege de veranderingen in de maatschappij en arbeidsmarkt. Daar liggen dus veel kansen. 

  Meer informatie over de arbeidsmarkt kun je vinden in verschillende artikelen en rapporten van De Jonge Specialist. Benieuwd naar de cijfers? Neem dan eens een Capaciteitsplan door van het Capaciteitsorgaan of ga naar de website van Stichting BOLS: zij publiceert verdelingsvoorstellen voor de instroom van arts assistenten in de medische vervolgopleidingen. 

  Ontwikkelingen in de zorg

  • De veranderingen in de maatschappij hebben invloed op de zorg en dus ook de rol rol van de arts. Lees hier meer over in het visiedocument Arts2040 van KNMG.
  • KNMG organiseert interessante webinars die je kunt terugkijken, zoals Arts van de toekomst: Generalist of (super)specialist? 
  • Duurzaamheid krijgt ook in de zorg steeds meer aandacht. Zo is er door studenten het initiatief de CO2-assistent opgericht. Op de website van Groene Zorg Alliantie lees je meer over de bestaande initiatieven. Lees ook het interview met ANIOS en oud VU-student Philip Elders over planetary health
  • Op DOQ.nl vind je artikelen van zorgprofessionals over hun praktijkervaring, ontwikkelingen en visie op hun vakgebied.

  Inspiratie nodig?

  • Lees in het artikel 1 studie, 3 banen over een sportcardioloog, lid van de Tweede Kamer en reumatoloog in opleiding.

  Overige tips:

  • Doe de beroepskeuzefilter op de KNMG-website of de loopbaanwijzer van BKV.
  • Naast de adviseurs binnen de Faculteit der Geneeskunde VU, kun je ook contact opnemen met de beroepsfederatie: Arts&Carrière of VvAA.
  • Op de website Dokters op hakken kun je interviews lezen met verschillende vrouwelijke dokters.
  • Dokters die het anders doen: lees blogs over verschillende thema’s (zoals werk-privé balans en administratielast) en interviews met dokters over hoe ze hun leven hebben ingericht. 
 • Tips voor solliciteren en netwerken

  Bekijk onze filmpjes waarin je stap voor stap uitleg en tips krijgt over de verschillende onderdelen van het solliciteren:

  Waar kun je vacatures voor een functie als basisarts vinden? 

  Vacatures staan meestal op de website van de organisatie gepubliceerd. Het is ook mogelijk om via een zorgaanbieder praktijkervaring op te doen. Kijk daarvoor eens naar de mogelijkheden bij ANWNederland, BKV, Talent+care of Artsen van morgen. Praat ook met mensen in je netwerk, of zij andere mogelijkheden weten of tips hebben.

  Inspiratie nodig?

  • Een opleidingsplek vinden kan lastig zijn maar is soms ook een kwestie van timing. Bekijk dit interview met een AIOS Neurologie waarin zij terugkijkt op haar loopbaan.  
  • Je hoeft niet per se gepromoveerd te zijn of heel bijzondere dingen te hebben gedaan om te worden aangenomen als AIOS. Ook door een goed verhaal te hebben en een duidelijk doel voor ogen kan de keuze op jou vallen. Bekijk dit gesprek met een AIOS Neurologie over hoe een selectieproces er uit kan zien.
  • Ben je benieuwd waar opleiders naar kijken in de selectieprocedure voor een opleidingsplek? Julian de Rover deed er onderzoek naar en hoorde verrassende dingen. Lees erover in dit artikel van Arts in Spe.
  • Tips over het sollicitatietraject voor de opleiding verslavingsgeneeskunde lees je in dit interview met Wilco Sliedrecht. 

  Hoe ga je constructief om met een afwijzing na een sollicitatie?

  Een afwijzing krijgen overkomt iedereen maar is nooit leuk. Het is belangrijk om in jezelf te blijven geloven. "Failure is not the opposite of success, it's part of success", zei ondernemer en auteur Arianna Huffington ooit. Lees de tips van Intermediair over hoe je om kunt gaan met een afwijzing.  

  Andere tips:

 • Persoonlijk advies voor CV of motivatiebrief

  Heb je een CV en/of motivatiebrief gemaakt voor bijvoorbeeld een bijbaan, het Honours Programma of sollicitatie voor een functie als basisarts en wil je persoonlijke feedback? Maak dan een afspraak voor een individueel gesprek met Annemieke Smits

  De afspraak is online, duurt 10 minuten en je kunt via de online agenda een afspraak boeken. Houd je CV of brief gereed zodat je die bij de inschrijving direct kunt uploaden. Elke twee weken worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Masterstudenten en alumni tot één jaar na afstuderen hebben voorrang op het maken van een afspraak aan het einde van de middag en avond.

  Bekijk vooraf de video's met tips over het schrijven van een CV en sollicitatiebrief in deze playlist.

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact op met het Onderwijs Service Centrum van de Faculteit der Geneeskunde.

Bel +31 (0)20 44 48010 (ma t/m vr: 10.30 - 12.30 uur  en 14.00 tot 16.00 uur)

Specifieke vragen?

Stuur een e-mail voor vragen met betrekking tot:
- de Bachelor/Minoren: Bachelor.info.vu@amsterdamumc.nl
- de Master: master.gnk.vu@amsterdamumc.nl
- Internationalisering: International.vu@amsterdamumc.nl