Op de hoogte van de ontwikkelingen in het onderwijsrecht

Lees hier alle praktische informatie die relevant is voor de cursus actualiteiten onderwijsrecht.

Dinsdag 28 juni 2022. Gaat zeker door!

13.00-14.00 college
14.00-14.10 pauze
14.10-15.10 college
15.10-15.20 pauze
15.20-16.20 college
16.20-16.30 pauze
16.30-17.30 college

Cursusleider
Prof. dr. Renée van Schoonhoven, hoogleraar Onderwijsrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Mr. dr. Martijn Nolen, Hoofd Juridische Zaken aan Tilburg University.

Locatie
Hybride. Omdat er grote vraag is naar zowel cursussen online als ook cursussen op de VU, zullen de cursussen van de VU Law Academy in het voorjaar van 2022 allemaal hybride worden aangeboden. Dit betekent dat u als cursist kunt kiezen of u de cursus live op de VU of live online via Zoom volgt. U maakt uw voorkeur kenbaar (live op de VU of live online via Zoom) via een nieuw veld op het inschrijfformulier van de cursussen.

Let op: indien zich minder dan 5 cursisten opgeven voor de klassikale variant, behoudt de VU Law Academy zich het recht voor om de cursus alleen online aan te bieden. We laten u dit tijdig voor de start van de cursus weten.

Basis/Verdieping (enige basiskennis vereist).

€ 395,- inclusief cursusmateriaal.

Punten
NOvA 4 PO

Deze cursus valt onder het hoofdrechtsgebied Onderwijsrecht volgens de Nederlandse Orde van Advocaten.

Kwaliteitsgarantie
De VU Law Academy is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

Gerelateerd aanbod

Accreditaties

Contact en meer informatie

Heeft u vragen over deze cursus?

Neem contact op met Ilse Herweijer, medewerker cursistenadministratie via vulaw@vu.nl
Of bel ons op: 020-598 62 55 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00).

Ben je student van een bachelor- of masteropleiding aan de VU en heb je vragen aan een docent of je faculteit?
Neem dan contact op met de studentenbalie van de VU

Deze cursus incompany volgen?

E Wij kunnen deze cursus toespitsen op uw wensen. Neem hiervoor contact op met Ireen Schouten, opleidingsmanager incompany cursussen via i.schouten@vu.nl

Kijk op 'Coronavirus: updates' voor alle updates omtrent coronamaatregelen aan de VU Amsterdam.
Kijk op 'Informatie over fysiek en online onderwijs bij VULaw' voor informatie over hoe wij ons onderwijs aanbieden.

Ilse Herweijer foto
Portretfoto Ireen Schouten